Kiss Time Out

„The Invitation”, filmul cu vampiri pe care l-ai așteptat vara asta - primul trailer este aici

Dacă ești fan filme cu vampiri, „The Invitation” poate fi varianta perfectă pentru tine.

Producția inspirată de Dracula (intitulată inițial „The Bride”) a fost regizată de Jessica M. Thompson și a fost descrisă drept „un thriller horror contemporan.” 

Filmul spunea povestea „unei femei care este curtate și cucerite de un bărbat interesant, doar ca apoi să se trezează într-o conspirație sângeroasă.” Premiera va avea loc pe 26 august, iar noi abia așteptăm să-l vedem.

„Nu vă faceți griji, indiferent cât de contemporană este povestea, sunt destul de multe surprize pentru fanii adevărați. Sunt chiar curioasă dacă lumea le va descoperi pe toate”, a spus regizoarea.

Iată sinopsisul original al filmului: „După moartea mamei sale, fără să aibă alte rude, Evie (Nathalie Emmanuel) își face un test ADN și descoperă că are un văr îndepărtat, despre care nu știa nimic. Ea este ulterior invitată de noua familie la o vilă superbă, în Anglia, unde este sedusă de un aristocrat extrem de sexy. Din păcate, Evie ajunge să descopere secrete dubioase in istoria familiei, cât și intențiile acesteia asupra vieții sale.”

În rolurile principale vor juca Nathalie Emmanuel („Game of Thrones”), Thomas Doherty („Gossip Girl”), Hugh Skinner, Sean Pertwee, Courtney Taylor, Alana Boden și Stephanie Corneliussen.

Mai mult, se pare că filmele cu vampiri revin în viața noastră, așa că doar anul ăsta se vor mai lansa titluri precum: „Renfield” sau „Last Voyage of the Demeter”, cât și un film în regia lui Chloé Zhao (care momentan nu are nume).