Kiss Time Out

Bradley Cooper a povestit despre cum un regizor faimos și-a bătut joc de el pentru că avea 7 nominalizări la Oscar

Bradley Cooper nu a scăpat de batjocura colegilor de breaslă.

Invitat în cadrul podcast-ului „SmartLess”, actorul a povestit cum un regizor faimos și-a bătut joc de el pentru că avea 7 nominalizări la Oscar.

Incidentul s-a întâmplat în cadrul unei petreceri, după lansarea filmului „A Star Is Born”, unde Bradley a jucat alături de Lady Gaga. Drama muzicală a fost un adevărat succes pentru palmaresul star-ului și i-a mărit nominalizările la Oscar de la trei la șapte.

La petrecerea respectivă, Bradley a venit însoțit de o prietenă, o actriță faimoasă, care la rândul ei avea trei nominalizări la Oscar. Regizorul i-a spus lui Cooper: „În ce lume trăim unde tu ai 7 nominalizări și ea are doar trei?” Actorul a rămas surprins de asta și a răspuns: „I-am zis - bro, de ce ești așa nesimțit? Nu voi uita vreodată asta. Go fuck yourself.”

Între timp, Cooper a mai adunat două nominalizări, deoarece a co-produs „Joker” și „Nightmare Alley”, iar ambele filme au fost nominalizate la categoria „Best picture.”

Însă, așa cum își mai aduce aminte, experiența de la petrecerea de mai sus, nu este singura din viața lui. La un moment dat, o actriță pe care o admira foarte tare a făcut un comentariu arogant după ce a primit prima nominalizare la Oscar, pentru „Silver Linings Playbook.”

„Îmi zice - am văzut filmul tău, meriți nominalizarea. Și eram gen, ce, scuze, ce? Nominalizarea. Apoi, 10 sau 20 de minute mai târziu, nu glumesc, trec pe lângă ea în drum spre baie și zice - nominalizarea. Îmi amintesc că mă gândeam - ce e orașul ăsta? Poți să zici așa ceva cuiva? Trebuie să fie ceva greșit cu tine să faci asta.”

Cel mai probabil, Bradley va mai avea parte de astfel de reacții, dar nici nominalizările lui nu se vor termina aici, mai ales după așteptările pe care le-a creat cu cel mai nou film al său (via Netflix), „Maestro.” Pelicula spune povestea iubirii dintre pianistul Leonard Bernstein și soția lui, Felicia Montealegre.

„E un film despre căsnicie, un film despre familie. Asta e. De ce este nuclear? Datorită muzicii. Muzica este nucleară! Arma mea secretă din „A star is born” a fost Lady Gaga. Armea mea secretă din acest film este fucking Leonard Bernstein. Muzica!”

Filmul va fi lansat în 2023, dar nu putem spune că nu suntem intrigați!