Hot On Kiss

Street Food & Wine Festival revine cu cea de-a III-a ediție, mai bogată în arome, gusturi și experiențe!

iTicket te invită în perioada 8, 9 și 10 iulie pe podiumul gastronomic Eugen Doga, la o nouă ediție de Street Food & Wine Festival.

În acest an, evenimentul se extinde pe toată pietonala, iar aventura culinară va începe de la strada Columna. Peste 40 de participanți se vor aduna la un loc, pentru a oferi vizitatorilor o experiență #yummy, de neuitat. Pe lângă bucătăria tradițională, cei prezenți la festival vor descoperi preparate specifice și pentru cea italiană, asiatică, orientală ș.a.

Bucătarii iscusiți vor pregăti chiar în fața ta o varietate de specialități savuroase, precum: costițe, burgere, sushi, carne la grătar, pizza, clătite și multe altele. Atelierele artizanale de înghețată și deserturi vor face și mai dulce această călătorie gastronomică. Toate aceste delicii vor putea fi savurate în combinație cu cele mai apreciate vinuri autohtone și spumante.


Pe lângă asta, ca de fiecare dată, vizitatorii vor avea parte de multe premii, concursuri, activități distractive și show-uri culinare.
Evenimentul va culmina cu câte un concert LIVE în fiecare zi, în cadrul căruia vor evolua: Zdob și Zdub, Frații Advahov, Pasha Parfeni, Aliona Moon, Satoshi, Marej, Nemax și mulți alții.

Astfel, pe 8, 9 și 10 iulie, începând cu ora 11:00, strada pietonală Eugen Doga va fi locul perfect de întâlnire cu cei dragi.
Hai și tu în această aventură și fii parte a celui mai mare fenomen gastronomic din Moldova - Dragostea începe de la prima gustare!

Intrarea este liberă!
Detalii despre eveniment găsești AICI.