Kiss Time Out

Amber Heard mărturisește că-și va menține acuzațiile împotriva lui Johnny Depp până „în ziua morții”

Amber Heard susține că a spus adevărul și numai adevărul.

Actrița a dat un interviu în exclusivitate celor de la NBC News, unde a vorbit despre modul în care publicul s-a comportat cu ea în timpul procesului cu fostul soț, dar și despre cum toată lumea s-a întrebat dacă spune adevărul sau nu. Vedeta nu a ezitat o clipă și își menține toate acuzațiile făcute despre modurile în care a fost abuzată fizic și emoțional, în timpul căsniciei sale.

„Voi susține fiecare cuvânt al mărturiei mele, până în ziua în care voi muri”, mărturisește ea, în timp ce recunoaște că este conștientă despre faptul că acest caz a pus o lumină negativă pe ambii. „Nu voi acuza o persoană obișnuită de faptul că s-a uitat la acest proces și modul în care a fost promovat, și a văzut doi alintați de la Hollywood în cele mai rele momente ale lor. Însă oamenii nu înțeleg că lucrurile sunt mult mai importante de atât.”

Amber crede că mare pare din acest proces a fost promovat în social media, iar aici s-a referit la meme-urile și clipurile care au circulat pe platformele sociale, în special pe TikTok. Mai mult, ea crede că juriul nu a fost imun la toate aceste portretizări ale sale din mediul virtual.

„Cred că și celui mai bine intenționat jurat i-a fost imposibil să evite asta”, a explicat Heard.

Moderatoarea interviului, Savannah Guthrie, a întrebat-o dacă într-adevăr nu l-a abuzat la rândul ei pe Depp, așa cum poate fi ascultat negru pe alb, în înregistrările din timpul procesului. „Așa cum am depus mărturie, când viața ta este supusă unui risc, îți vei asuma lucruri pe care nu ar trebui să ți le asumi. Dar când ești într-o dinamică abuzivă psihologică, emoțională și fizică, nu ai resursele necesare pentru a spune - hei, asta e albă sau neagră - pentru că lucrurile nu stau deloc așa atunci când le trăiești.” 

În schimb, Amber a recunoscut că a spus și a făcut lucruri oribile în timpul relației. „M-am comportat în moduri oribile, pe care aproape că nu mi le recunosc. Am foarte multe regrete.”


Procesul dintre ea și Depp a început după ce actorul a dat-o în judecată pentru suma de 50 de milioane de dolari, deoarece ea l-a defăimat în cadrul unui editorial pe care l-a scris în Washington Post în 2018, unde a vorbit despre abuzurile suferite într-o relație. Numele lui Johnny nu a fost menționat în material, dar el susține că asta l-a costat cariera profesională.

Amber l-a dat la rândul ei în judecată, pentru suma de 100 de milioane de dolari. Ambii au fost găsit vinovați la capitolul defăimare, însă jurații au fost de partea lui Depp. În timpul interviului, actrița a vorbit despre cum a fost nevoită să meargă printre suporterii fostului ei soț, oameni care țineau pancarte pe care scria „moarte lui Amber.”

„A fost cea mai umilitoarea și oribilă situație prin care am trecut vreodată. Nu m-am simțit niciodată mai îndepărtată de propria mea umanitate. Am simțit că nu sunt om.”


Mai mult, vedeta susține că verdictul ar fi putut fi altul, dacă probe din cadrul unui proces pierdut de Depp, împotriva unui tabloid din UK care l-a numit „bătăuș de soție”, ar fi fost acceptate în sala de judecată. Întrebată dacă este de părere că avocații lui Johnny au fost mai buni decât ai săi, Amber a spus că avocații lui „s-au descurcat mai bine la a distrage jurații de la adevăratele probleme.”