Britney Spears s-a căsătorit. Imagini de la nunta artistei cu Sam Asghari

Britney Spears s-a căsătorit cu Sam Asghari, în propria lor casă din Los Angeles.

Evenimentul a avut loc joi, 9 iunie, iar printre invitați s-au numărat vedete precum Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton, dar și Donatella Versace, cea care i-a creat rochia.

Cei doi s-au cunoscut în 2016, pe platourile de filmare ale videoclipului „Slumber Party”, când Sam a jucat rolul iubitului ei.

Britney a trecut prin mai multe fotografii de casting, dar l-a ales imediat pe el. „Nu am avut nicio audiție, m-au angajat direct”, a recunoscut antrenorul de fitness.

La câteva luni distanță, Spears i-a găsit numărul în geantă. „Mi-am zis că e un tip super drăguț, așa că l-am sunat și încă de atunci suntem împreună. Este o persoană foarte amuzantă”, a spus artista într-un interviu din 2017.

În același an, și-a făcut relația „oficială” pe Instagram, iar apoi au urmat o serie de video-uri în care făceau exerciții împreună. „Eu gândesc exercițiile, dar clipurile există datorită jumătății mele mai bune. Ea le regizează”, a spus Sam. 

Odată cu libertatea artistei, când un judecător a hotărât ca Britney să nu mai fie sub tutela tatălui ei și să-și poată lua singură deciziile, în septembrie 2021, cuplul s-a logodit. Sam a cerut-o cu un inel cu diamant, în interiorul căruia a gravat „Lioness”, așa cum o alintă pe cântăreață.

În aprilie, cei doi și-au anunțat fanii că vor deveni părinți, dar o lună mai târziu, Spears a povestit cum a suferit o pierdere de sarcină: „Puterea noastră este dragostea pe care o avem unul pentru altul. Vom continuă să încercăm să ne extindem familia frumoasă.”

Au început și pregătirile pentru nuntă, alături de expertul Jeffrey Best. „Ne-am dorit un eveniment micuț, alături de prieteni și familie. Ne-am dorit culori calde și feminine, alb, crem, auriu, cât și diferite tonuri de roz”, a spus Britney celor de la Vogue. Întreg spațiul a părut rupt din basme și nu a lipsit nici caleașca trasă de cai din decor. 

Rochia ei a fost creată de Donatella Versace, la fel și costumul purtat de Sam. După ceremonie a urmat petrecerea, unde pare că toată lumea s-a simțit bine. Britney a mai schimbat trei outfit-uri, toate Versace.

Ea și Sam nu au avut un dans al mirilor, dar mireasa, Madonna și Selena Gomez au dansat pe melodia „Toxic”, iar apoi Paris Hilton și Britney au cântat „Stars are Blind.”

Mirii au părăsit locația la 10.15 pm, într-un Rolls Royce și-n aplauzele celor prezenți. Casă de piatră!