Jennifer Lopez a declarat că a fost „cea mai proastă idee din lume” ca ea și Shakira să împartă scena la Super Bowl 2020

Într-un nou documentar despre viața ei, Jennifer Lopez pare extrem de asumată cu sentimentele sale.

Într-o scenă din „Halftime”, documentarul despre artistă care va fi lansat pe 14 iunie pe Netflix, în timp ce-și pregătește jumătatea de show muzical din cadrul Super Bowl 2020, îi spune regizorului muzical Kim Burse cum a fost „cea mai proastă idee din lume” să fie două persoane pe scenă, care să împartă lumina reflectoarelor. 

„Avem șase minute și trebuie să avem momentele noastre de cântat. Nu va fi un spectacol nenorocit de dans. Trebuie să ne cântăm mesajul. Este cea mai proastă idee din lume să ai două persoane la Super Bowl. A fost cea mai proastă idee din lume”, spune ea.

Într-o altă scenă, managerul ei, Benny Medina, vorbește despre cum a încercat să o conțină. „De obicei ai doar un singur headliner. El construiește show-ul, iar dacă vrea invitați, este alegerea lui. A fost o insultă să spui că vrei două femei latino să facă treabă unui singur artist, așa cum s-a întâmplat de-a lungul istoriei.”

Madonna a fost headliner la Super Bowl în 2012, iar Lady Gaga în 2017, iar fiecare dintre ele au avut la dispoziție 13 minute pentru show.



În primele imagini din documentar, Lopez și Shakira pot fi văzute în timp ce-și pregătesc momentul, iar prima îi spune că au la dispoziție doar 12 minute, dar cel mai probabil vor mai primi două bonus.

Show-ul lor a avut 14 minute, iar fiecare a avut la dispoziție 7 minute. „Dacă au vrut headliner dublu, trebuiau să ne ofere 20 de minute”, a spus Jennifer Shakirei. 

Spectacolul lor a fost legendar, iar noul documentar pare să ne arate cum au ajuns la produsul final, cât și câteva dintre dramele interioare ale lui Lopez. Abia așteptăm să-l vedem.