Kiss Time Out

A apărut primul teaser-trailer al mult-așteptatului „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes”

Ești pregătit prentru o nouă aventură în universul Hunger Games?

Deși mai ai de așteptat până pe 17 noiembrie 2023, dată la care este programată premieră oficială, primul teaser trailer este aici - nu-ți oferă multe detalii, dar cumva reușește să-ți crească entuziasmul.

Filmul se bazează pe cartea cu același nume scrisă de Suzanne Collins; povestea a fost publicată în mai 2020 și ne prezintă evenimente dinaintea trilogiei populare.

În noua producție, îl vom urmări pe Coriolanus Snow (care are doar 18 ani), tânăr care reprezintă ultima speranță pentru linia lui moștenitoare, o fostă familie mândră care a căzut din grații într-o Capitol post-război.


Înainte ca ediția Hunger Games cu numărul 10 să aibă startul, Snow este alarmat de faptul că trebuie să o mentoreze pe Lucy Gray Baird, fata tribut aleasă în Districtul 12. Lucy reușește să-i întreacă așteptările în timpul ceremoniei de deschidere, motiv pentru care începe să creadă că pot întoarce șansele în favoarea lor. Cei doi își vor uni instinctele și cunoștinețe și vor intra în cursa pentru supraviețuire, iar în cele din urmă vor demonstra cine este o pasăre cântătoare și cine este un șarpe.

Data aleasă de Lionsgate este aceeași în care s-au lansat și Hunger Games - Catching Fire, Mockingjay Part One și Mockingjay Part Two. Francis Lawrence se va întoarce în poziția de regizor și abia așteptăm să vedem și cine va face parte din distribuție.