Cool Stuff

Se întrevede un nou conflict public monden - Brad Pitt a cerut un proces cu jurați împotriva lui Angelina Jolie

Au celebritățile o plăcere ascunsă de a-și spăla rufele în public?

La începutul anului, îți povesteam despre cum Brad Pitt este supărat pe fosta lui soție și a dat-o în judecată pentru că ea și-a vândut partea din podgoria Chateau Miraval, pe care o aveau împreună, fără să-l anunțe.

În prezent, actorul a cerut un proces cu jurați, iar documentele obținute de The Post dezvăluie cum Pitt a depus o plângere pe 3 iunie, la Curtea Superioară din California. În 2008, pe vremea când erau împreună și păreau fericiți, cei doi au cumpărat o podgorie și un castel în sudul Franței. 

„Pitt și Jolie au cumpărat castelul pentru familie, iar podgoria pentru business. Ei au hotărât să nu-și vândă acțiunile fără a vorbi înainte unul cu altul despre asta. Obișnuiau să-și petreacă vacanțele la Miraval, iar nunta lor din 2014 a fost tot aici.

Podgoria a devenit pasiunea lui Brad - și una profitabilă, deoarece, sub conducerea lui, s-a dezvoltat într-o afacere globală de milioane de dolari, una dintre cele mai cunoscute la nivel mondial, pentru producerea de vin rose. Jolie, pe de altă parte, nu a contribuit deloc pentru succesul acestei afaceri”, se arată scris în documentele depuse la judecătorie.

Potrivit acestora, în octombrie 2021, Jolie și-a vândut partea către Tenute del Mondo, pe care Pitt l-a descris drept „un competitor chitit să dețină controlul asupra Miraval.” De fapt, problema este că, indirect, Mondo este deținut și controlat de Yuri Shefler, un oligarh rus.

Mai mult, în documentele curții, Pitt o acuza pe Jolie pentru că „nu i-a spus nimic în mod intenționat și i-a încălcat drepturile contractuale”, cu intenția de a-i periclita business-ul aflat în creștere. Actorul susține și faptul că Jolie a prevăzut cum Shefler va încerca să dețină controlul afacerii.

„Așa cum a prevăzut Jolie, fix asta se întâmplă. De când a cumpărat partea lui Jolie, Shefler a lansat un monopol ostil asupra business-ului și a destabilizați operațiunile Miraval, în timp ce încearcă să dețină controlul absolut”, se mai arată scris.

Plângerea lasă de înțeles și faptul că Jolie „a căutat să-l forțeze pe Pitt să se partenerieze cu un străin, mai rău, cu un străin care are intenții malefice.” În mod normal, Pitt ar fi avut dreptul să refuze acest parteneriat și „era pregătit să cumpere și partea Angelinei, în termeni rezonabili.”


În aprilie 2021, Pitt a explicat cum el și Jolie au „progresat cu discuțiile și au ajuns într-un stadiu avansat, unde ambele părți au hotărât asupra unui preț”, dar o lună mai târziu, după ce actorul a primit un verdict favorabil în ceea ce privește custodia copiilor, Angie „l-a informat brusc pe Brad că discuțiile dintre ei s-au încheiat.”

În urma acestor întâmplări, Brad Pitt cere un proces cu jurați, iar noi suntem pregătiți să ne luăm popcorn-ul și să-l urmărim.