Kiss Time Out

„Top Gun: Maverick” continuă să fie pe locul I în box office, iar publicul e îndrăgostit de acest film. Tu l-ai văzut?

Tom Cruise a revenit în forță în viețile noastre și parcă încă nu ne revenim.

„Top Gun: Maverick”, continuarea filmului din 1986, regizat de Joseph Kosinski, a întrecut toate așteptările și este pentru a doua săptămână consecutiv pe locul I în box office. Simplu fie spus, la nivel global, a generat venituri de peste 540 de milioane de dolari. 

Nu-i chiar surprinzător, având în vedere că filmul este un blockbuster de nota zece, care nu prea are cum să nu-ți intre la inimă, mai ales dacă ești fan al genului.

Cruise revine în rolul căpitanului Pete „Maverick” Mitchell, pregătit să facă scheme nebune cu avionele de luptă și să uimească celelalte personaje, dar și pe noi. Povestea îl urmărește în timp ce antrenează o gașcă de piloți de elită în cadrul unei misiuni extrem de periculoase.

În tot acest proces, regizorul a avut grijă să creeze publicului sentimentul că filmul pe care-l urmărește este Top Gun, deși acțiunea diferă de prima producție. „Mi-am dorit ca audiența să simtă că ne întoarcem la Top Gun. Trebuia să fie același vibe, dar în același timp știam că trebuie să ne spunem propria poveste”, a explicat Kosinski.


Cifrele susțin că a reușit să facă fix asta, iar noi suntem de aceeași părere.