Cool Stuff

Una dintre actrițele populare din „The Handmaid's Tale” nu va mai juca în sezonul 5 al seriei

Alexis Bledel și-a încheiat călătoria în lumea distopică din „The Handmaid's Tale.”

Actrița în vârstă de 40 de ani a anunțat recent că nu va mai juca în sezonul 5 al serialului

„După un proces lung de gândire, am ajuns la concluzia că drumul meu trebuie să se încheie aici. Voi fi mereu recunoscătoare creatorului show-ului, Bruce Miller, pentru modul în care i-a construit povestea lui Emily, dar și celor de la Hulu, MGM, cât și întregii distribuții”, a spus ea.

Bledel a făcut parte din serial încă de la lansarea acestuia în 2017 și a jucat-o pe Emily Malek/Ofglen, companioana protagonistei June Osborne/Offred (Elisabeth Moss).

Actrița a primit patru nominalizări la Emmy pentru interpretarea ei și a câștigat doar o dată. 


Povestea este plasată într-o societate distopică (Gilead), fosta SUA, unde femeile sunt proprietatea statului și au rolul de a face copii - din păcate, la cum decurg legile împotriva avortului în State, pare să nu mai fie așa o fantezie romanul imaginat de scriitoarea Margaret Atwood, în 1985.

„Drama și televiziunea sunt locuri sigure în care să-ți vezi cele mai îngrozitoarea frici și chiar să le experimentezi. Când ai o idee oribilă în minte și o transpui la TV, iar apoi auzi că s-ar putea întâmpla în lumea reală, te ia cu rău de la stomac”, a spus Miller la începutul anului.

„Rămânem incredibil de relevanți, deși ne-am fi dorit să nu se întâmple asta”, a adăugat producătorul executiv Warren Littlefield.


În ceea ce o privește pe Alexis, ea este recunoscută și îndrăgită la nivel mondial pentru rolul ei din „Gilmore Girls”, dar a avut și apariții în serii precum „Mad Men” sau filmele „The Sisterhood of the Traveling Pants.”