Hot On Kiss

GINIA a lansat „Cel mai singur dintre pământeni”, o melodie care descrie perfect sensibilitatea artistei

„Este o melodie-leac, menită să deschidă ochii celor aflați în cercul vicios al singurătății, din care doar iubirea te poate scoate și te poate face fericit”, spune GINIA.

GINIA a lansat single-ul „Cel mai singur dintre pământeni”, o coproducție Global Records, Spoiala Brothers si Apollo. Artista, originară din Republica Moldova, vine cu o piesă caracterizată de o sensibilitate aparte, ce încurajează fanii să lase în spate greșelile și să privească în față, cu ajutorul iubirii.

„Melodia „Cel mai singur dintre pământeni” este una din puținele piese care mă fac să trăiesc emoții atât de intense, fiind și una din preferatele mele. De fiecare dată când o ascult, valurile singurătății din sufletul meu, se liniștesc ca Oceanul Pacific și apare speranța, ca lumina a unui far, a unui viitor frumos alături de persoana iubită. Acel „cineva” poate fi mai mult decât suficient pentru ca viața să capete sens”, declară GINIA. 

Compusă de Denis Roabes (The Motans), alături de Ginia, Marcel Botezan, Sebastian Barac și Alex Cotoi, piesa vine alături de un clip regizat de Spoiala Brothers.

„Videoclipul reprezintă vizual și potențează starea amplificată de singurătate a protagonistei, dornică de iubire, dar care totuși ezită să facă “primul pas” prin atmosferă, stil și coloristica și imagini-simbol cum ar fi mărul. Mărul este văzut ca un simbol al iubirii, fertilității, ispitei, cunoașterii, dorinței și nemuririi”, mai spune GINIA.

GINIA este o tânără artistă din Republica Moldova ce a devenit recunoscută de publicul român și moldovean, după ce în 2020 a fost semnată de casa de discuri Spoială Brothers. Prima lansare alături de ei a fost „La La La”, piesă la care au lucrat GINIA, Edward Sanda și Irina Cupco în studiourile Famous Production.

De atunci, a mai avut o serie de lansări prin piesele „Stelele”, „Hola, senorita” & „Dans lunatic”, piese ce au ajutat-o să își contureze o comunitate de peste 130k followers pe toate platformele sociale.