Kiss Time Out

Charlize Theron devine super erou în filmele Marvel - primele imagini cu personajul pe care-l va interpreta

Ea va avea un rol important în universul lui Doctor Strange și în următoarea parte din această franciză.

Ceea ce la început a fost doar un zvon, acum s-a transformat în realitate. Charlize Theron va deveni super erou în filmele Marvel.

Ea o va interpreta pe Clea, un personaj important din benzile desenate cu Doctor Strange. Ea a fost prezentată fanilor într-o scenă de după genericul de final al filmului „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”.

De asemenea, actrița a postat și ea pe contul ei de Instagram câteva imagini cu noul personaj din filmele Marvel.  

Clea este un personaj central în benzile desenate cu Doctor Strange. Ea este, ca și Strange, un Sorcerer Supreme, dar și un aliat ai Avenger-ilor. De asemenea, Strange ajunge să se îndrăgostească de ea. În același timp, ea este și neopata lui Dormammu, antagonistul din primul film cu Dr. Strange.

În scena de după finalul filmului „Doctor Strange: Multiverse of Madness”, Clea apare de nicăieri și îi spune lui Strange că trebuie să meargă cu ea și să corecteze o incursiune pe care acesta a cauzat-o în dimensiunea ei - Dark Dimension. Chiar dacă nu înțelege despre ce e vorba, Strange pare fermecat de ea și o urmează prin portalul pe care aceasta îl deschide.