Hot On Kiss

Chișinău BBQ Festival îți dă întâlnire pe 21 și 22 mai într-o nouă locație - Parcul ”Valea Trandafirilor”

Primul Festival BBQ din țară va avea loc în acest weekend, pe Aleea Centrală din parcul ”Valea Trandafirilor”. Vino alături de prieteni și familie să te bucuri de atmosfera relaxantă și experiența culinară delicioasă.

Te așteaptă multe jocuri și activități pentru toate vârstele, o varietate de preparate culinare la grătar și nu numai. Special pentru tine, Mastercard va amenaja o zonă de relaxare, cu hamace și alta pentru a face poze, care să-ți aducă aminte de acest eveniment minunat. Atmosfera va culmina cu câte un concert LIVE în fiecare zi, cu participarea lui Marej și Cleopatra Stratan pe 21 mai, iar pe 22 mai vor cânta Satoshi și Mark Stam.



DJ Vzorov va mixa cele mai de top piese, asigurând buna dispoziție. 

Din program nu vor lipsi nici concursurile și promoțiile. Compania de livrare iFood va organiza o tombolă, în cadrul căreia poți câștiga vouchere valorice, de la diverse localuri.
De asemenea, la achitarea cu cardul Mastercard de la Victoriabank în cadrul festivalului, vei avea ocazia să participi la concursuri și să câștigi premii deosebite.

Vino pe 21 și 22 mai, începând cu ora 11:00, în parcul ”Valea Trandafirilor”, să susținem împreună producătorii autohtoni și să creăm amintiri memorabile la Chișinău BBQ Festival.


 
Mai multe detalii poți găsi AICI