Hot On Kiss

10 motive pentru a-ți petrece timpul de neuitat la Chișinău BBQ Festival, pe 21 și 22 mai

A mai rămas o săptămână până la Primul Festival BBQ din țară, iar dacă nu ai decis dacă merită să vii sau nu, vezi ce îți va oferi acest eveniment:

  1. Vei susține producătorii autohtoni și vei descoperi produsele acestora: începând de la preparate delicioase, vin, bere artizanală, gustări sănătoase, echipamente pentru grătar și multe altele.
  2. Te așteaptă o mulțime de concursuri, premii și promoții oferite de Mastercard, Victoriabank și alți parteneri ai evenimentului.
  3. În fiecare din cele 2 zile, vei avea parte de câte un concert LIVE alături de artiști îndrăgiți. Pe 21 mai, începând cu ora 18:00 vor evolua Marej și Cleopatra Stratan, iar pe 22 mai, de la aceeași oră - Satoshi, Ginia și Mark Stam.
  4. Vei putea să te relaxezi în zona lounge, să faci poze la Photowall sau să te distrezi alături de prieteni și familie alegând din diversele activități, pentru toate vârstele: jocuri de masă, XO, BBQ Run, badminton și multe altele.
  5. În ambele zile ale festivalului te vei bucura de cele mai tari piese, mixate de DJ Vzorov și un program artistic cu muzică și dans. 

6. Vei evada din rutina zilnică și te vei încărca cu multă energie pozitivă.
7. Peste 30 de participanți, cei mai buni din domeniu, te vor surprinde cum știu ei mai bine și îți vor asigura cel mai fain eveniment BBQ de până acum. 
8. Te vei distra alături de cei dragi ție și veți petrece un weekend minunat împreună
9. Vei savura preparate culinare delicioase și vei descoperi diversitatea de gusturi și arome ale preparatelor BBQ.
10. Intrarea este liberă, astfel că nu ai cum să ratezi acest eveniment.

Astfel, vino în Parcul Alunelul pe 21 și 22 mai, începând cu ora 11:00, să creăm împreună amintiri de neuitat la prima ediție de Chișinău BBQ Festival. 


Mai multe detalii poți găsi AICI