Kiss Music News

Rihanna și ASAP Rocky se căsătoresc în noul videoclip „D.M.B.”

Titlul piesei este un acronim pentru „dats mah bish”... în cazul în care te întrebai.

Prin noul clip, Rihanna și ASAP Rocky au vrut să trimită fanilor un semnal (nu foarte) subtil că urmează să se căsătorească sau că au făcut-o deja, departe de ochii lumii. În același timp este și o nouă declarație de dragoste a rapperului pentru RiRi.  Dacă titlul piesei poate nu e atât de flatant, fiind o prescurtare pentru „dats mah bish”, clipul este un tribut adus întregii lor relații.  El a fost filmat în 2021, iar acest lucru este evident pentru că Rihanna nu apare aici cu burta de mămică. 

La final avem parte de scena nunții, unde Rihanna poartă o rochie de mireasă roșie.  

Cei doi s-au cunoscut cu un deceniu în urmă. Prima dată au făcut echipă pentru remixul „Cockiness (Love It)” în 2012. Ei au interpretat piesa live la gala MTV Video Music Awards din acel an, când Rocky a și sărutat-o pe Rihanna pe gât. Apoi, un an mai târziu, Rocky a făcut echipă cu Rihanna pentru turneul Diamonds al artistei. 

În 2014, Rihanna a apărut în clipul lui „Fashion Killa”, unde ea și Rocky apăreau în ipostaze destul de intime. Cu toate acestea, rapperul a negat în 2015 că ar avea vreo relație cu Rihanna și spunea că prețuiește mai mult prietenia lor. 

După ce Rihanna s-a despărțit de Hassan Jameel în 2020, cei doi au început din nou să apară împreună la diverse evenimente, totul culminând cu recunoaște faptului că din 2021 formează un cuplu și că în 2022 Rihanna urmează să devină mamă.

Iată și videoclipul „DMB” în care cei doi se căsătoresc: