Kiss Time Out

Lady Gaga și-a anunțat noul single care se va afla pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”

Gaga și-a numit noua piesă „o scrisoare de dragoste pentru întreaga lume într-o perioadă foarte dificilă”.

Lady Gaga a anunțat că noul ei single se va afla pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”.

Acesta se va numi „Hold My Hand”, iar Gaga a explicat pe contul de Twitter că a lucrat la această piesă ani buni de zile. 

Să ne amintim cum sună piesa celor de la Berlin, care s-a aflat pe coloana sonoră a primului „Top Gun”. 

„Când am compus piesa asta pentru Top Gun: Maverick, nu am fost conștientă de toate substraturile pe care le va defini, de cele din inima filmului, din psihicul meu și ce se întâmplă acum în lume. Am lucrat la ea ani buni de zile, încercând să o perfecționez, să o fac a noastră. Am vrut să fac muzică într-un cântec în care ne împărtășim nevoile noastre cele mai pregnante de a fi înțeleși și de a încerca să ne înțelegem unii cu alții – dorința de a fi aproape atunci când ne simțim înstrăinați și posibilitatea de a comemora viețile eroilor. Piesa asta este o scrisoare de dragoste pentru întreaga lume după o perioadă foarte grea. Mi-am dorit să ajungă la voi de atât de multă vreme. Sunt foarte bucuroasă că pot să o împart cu voi pe 3 mai”, a scris Gaga pe conturile ei de socializare. 

„Top Gun: Maverick” va avea premiera pe 27 mai, după ce a fost amânat de foarte multe ori din cauza pandemiei. El trebuia să apară pe 12 iulie 2019.

Alături de Tom Cruise în film vor mai apărea și Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Ed Harris și Val Kilmer, care-și reia rolul de Iceman.