Cool Stuff

A fost lansat numele oficial al filmului „Avatar 2” + noi detalii despre producția mult-așteptată

Noul film „Avatar” are, în sfârșit, un nume oficial - „Avatar: The Way of Water.”

Informația a fost dată de Disney, în cadrul CinemaCon, iar fanii pot răsufla ușurați, deoarece, după foarte multe amânări, producția chiar va ajunge în cinematografe pe 16 decembrie.

Cei prezenți la event-ul din Las Vegas au putut vedea în premieră și trailer-ul oficial al filmului, iar noi, restul, ne vom putea bucura de el doar împreună cu filmul „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, începând cu 6 mai.

Dacă ești curios de sinopsis-ul oficial al peliculei, iată ce au notat cei de la Disney: „Avatar: The Way of Water are acțiunea plasată la mai mult de zece ani după evenimentele din primul film și urmărește povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), problemele pe care le înfruntă, dar și eforturile pe care le fac pentru a se păstra în siguranță, luptele pe care le duc pentru a supraviețui și tragediile pe care le îndură.”

Iar dacă ți-a plăcut primul univers Avatar și ești entuziasmat de noul film, află că povestea va continua - se lucrează la Avatar 3, 4 și 5, urmând ca producțiile să fie lansate din doi în doi ani. Încă nu știm ce ne așteaptă, dar cert este că James Cameron a spus că toate aceste continuări ne vor „lăsa cu gura căscată”, atât din punct de vedere al acțiunii, cât și al efectelor speciale și al imaginii.

Primul „Avatar” a apărut în 2009 și rămâne unul dintre cele mai profitabile filme ale tuturor timpurilor. E foarte posibil să nu-ți mai aduci aminte multe despre ce se întâmplă cu povestea, dar Disney s-a gândit deja la asta, așa că-l va relansa în cinematografe pe 23 septembrie.