Hot On Kiss

În această primăvară, iTicket lansează primul Festival BBQ din țară!

Te pasionează specialitățile la grătar și asocierile culinare inedite?  Pe 21 și 22 mai, 30 de participanți și cei mai iscusiți bucătari te invită într-o aventură gastronomică alături de ei, la Chișinău BBQ Festival. 

Mici, costițe, burgeri și multe alte delicii savuroase vor fi pregătite chiar în fața ta și te vor ademeni cu aroma irezistibilă. Acestea vor putea fi asociate cu berea craft de calitate sau vinul celor mai apreciați producători autohtoni.

Chiar și iubitorii bucătăriei asiatice vor găsi ceva pe placul lor, iar pofticioșii de dulce vor avea șansa de a savura o înghețată artizanală răcoritoare, relaxându-se la soare.


Pe lângă experiența culinară, te așteaptă și multe concursuri, activități distractive, dar și muzică bună. Dj Vzorov va mixa cele mai ritmate piese, iar spre seară vei avea șansa de a-i asculta LIVE pe Cleopatra Stratan și Mark Stam

Astfel, pe 21 și 22 mai, începând cu ora 11:00, vino în parcul Alunelul alături de prieteni și familie, la Chișinău BBQ Festival. 

Intrarea este liberă!

Acest festival nu este doar despre mâncare, ci și despre conexiunea dintre oameni și energia pozitivă ce o pot crea împreună.

Vom descoperi varietatea de gusturi și arome, susținând producătorii autohtoni și petrecând un weekend minunat alături de cei dragi.

Mai multe detalii poți găsi AICI