Kiss Music News

Bad Bunny va juca rolul principal într-un nou film cu supereroi Marvel, „El Muerto”

După ce s-a bătut cu Brad Pitt pe marele ecran, Bad Bunny va deveni erou într-un film din universul Spider-Man.

Compania Sony a anunțat că pregătește un nou film cu supereroi Marvel din universul Spider-Man, din aceeași serie cu „Venom” și „Morbius”. De această dată e vorba de „El Muerto” aka Juan Carlos, care în benzile desenate este un wrestler extrem de puternic. La un moment dat s-a luptat cu Spider-Man într-un meci caritabil în care aproape că l-a învins. 

Tot în benzile desenate, cei doi fac echipă pentru a-l învinge pe El Dorado, un personaj negativ cu puteri supranaturale. El Muerto ar urma să fie primul supererou latino din universul Marvel care va primi propriul film pentru marele ecran. Anunțul vine la scurt timp după ce Sony a anunțat data de lansare pentru „Madame Web”, care va fi primul film cu un personaj principal feminin din universul Spider-Man. 

Vestea și mai interesantă este că El Muerto va fi interpretat de superstarul muzicii latino Bad Bunny. Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului Cinemacon, unde Bad Bunny a avut o apariție surpriză.  

E cunoscut faptul că Bad Bunny este pasionat de wrestling, el făcându-și apariția și în celebrele gale WWE, extrem de populare în America.  De fapt, Bad Bunny este fost campion la lupte, un lucru mai puțin știut despre el. 

Chiar dacă El Muerto nu este la fel de popular ca Venom sau Kraven the Hunter, Sony și-a dorit multă să facă acest film posibili datorită faptului că Bad Bunny are puterea de a-l transforma într-o producție care va rupe la box office și care s-ar putea transforma într-o franciză de succes.

Artistul latino va apărea pe marele ecran și în mult așteptatul „Bullet Train” pe 29 iulie, un film de acțiune în care va avea o scenă de luptă cu Brad Pitt și în care va mai juca și actorul Aaron Taylor-Johnson, cel care-l va interpreta pe Kraven the Hunter într-un viitor film Sony.

În afară de Bullet Train, Bad Bunny a mai apărut și în „Narcos: Mexico” și urmează să apară și în „Cassandro”, un film despre luptătorul latino gay care a schimbat luptele libere din America Latină, numite și Lucha Libre. 

Data de lansare pentru „El Muerto” este 12 ianuarie, 2024.