5 idei pentru un Paște altfel

Sărbătorile nu trebuie neapărat să fie ca episoadele monotone ale aceluiași serial.

Deși Paștele este prin definiție o sărbătoare tradițională, cu timpul îți poate oferi senzația că trăiești aceleași clipe în fiecare an. Însă pentru a-ți face amintiri noi, care să te încarce în perioadele de stres, poți profita de zilele libere pentru a încerca o experiență inedită, care să te scoată din rutina Sărbătorilor.

Iată 5 idei pentru un Paște altfel:

Mini-vacanță cu autorulota


Experiența glamping

Dacă vrei să petreci timp în natură, dar te descurajează neajunsurile unei vacanțe cu cortul, alternativa de compromis este glamping-ul, care este un camping pur și simplu glam, cu facilitățile unei cazări de 4 stele: toaletă, duș, wi-fi, căldură, paturi, plase de țânțari, poate chiar și acces la saună sau proiector de filme în aer liber. 

Stai în gazdă


Oriunde ai merge în lume, din Kenya până în Bali, una dintre cele mai inedite experiențe propuse sunt cele alături de localnici, pentru a le observa obiceiurile și stilul de viață. Și deși poate dacă nu pare interesantă ideea, atunci cu atât ma mult vei fi surprins de obiceiurile locale, de bucate sau de expresiile specifice altor regiuni. 

Un Paște demn de Pinterest


Știi acele locuri cu priveliști superbe, care adună milioane de like-uri  pe social media? Ei bine, nu trebuie să mergi neapărat în străinătate pentru asta, și în Republica Moldova poți descoperi astfel de cazări, demne de Pinterest. Dar desigur, poți să-ți faci și singur research-ul, inspirat de Tiktok sau de Instagram. Cele mai frumoase unități de cazare din țară sunt la un click distanță!

Vacanță în căsuța din copac


Căsuțele din copaci sunt un trend internațional de turism, astfel, poți descoperi adevărate bijuterii de arhitectură rustică, în mijlocul pădurii. Dincolo de ineditul experienței, o mini-vacanță într-un copac, în care beneficiezi de tot confortul modern, îți va aminti de copilărie și îți va încărca bateriile cu adevărat: comuniunea om-natură nu e doar o expresie.