Regina TikTokului, Andreea Bostănică iși caută iubit în cel mai recent videoclip

Scenariul videoclipului se învârte în jurul ideii unui casting la care participă mai mulți băieți care vor să cucerească inima Andreei.

Piesa „Caut iubit” a luat naștere în cadrul unei sesiuni muzicale organizate de The One Records pentru crearea viitorului single Andreea Bostănică,  la care au participat mai mulți artiști și compozitori talentați de la label.

„Pentru mine a fost o experiență foarte placută să văd cum se face o piesă încă de la zero fiind și prima dată în viața mea când am participat la o sesiune de compus. Ideea piesei i-a venit lui Dominique după ce a văzut la mine in stories că făceam caterincă pe seama faptului că nu îmi gasesc iubit și sunt mereu singură, asta dupa ce fanii curioși mă întrebau mereu în comentarii daca am iubit, lansând tot felul de presupuneri prin care mă cuplau cu diverși vloggeri cu care colaborez. Astfel ne-am gandit toți ca ar fi un subiect bun de piesă să cânt despre cerințele pe care ar trebui să le îndeplinească iubitul ideal în viziunea mea. Sunt sigură că multe fete de vârsta mea se regăsesc atât în mesajul piesei cât și în textul funny în care vorbesc despre lucrurile care mă atrag la un băiat, respectiv despre aspectul fizic, trăsăturile de caracter și calitățile pe care ar trebui sa le aibă un baiat de care m-aș simți atrasă. Melodia a prins contur după ce Dael Damsa a început sa lucreze la producție în timp ce restul colegilor prezenți la sesiunea muzicală au venit fiecare cu dume și idei funny pentru partea de text.” povestește Andreea.

Scenariul videoclipului se învârte în jurul ideii unui casting la care participă mai mulți băieți care vor să cucerească inima Andreei, încercând să-i capteze atenția prin felul lor de a fi, câștigătorul fiind cel care la final va câștiga inima Andreei.

Printre cei care au participat la filmare și au jucat într-un mod foarte amuzant rolul personajelor se numără mai multi vloggeri de succes: Vlad și Cristi Munteanu, Conacu, Meitii, Cucu (Noaptea Târziu) cât și artiști populari : Zanni (Câștigător Survivor), Emilian, Juno, Dael Damsa. Rolul membrelor din juriu este interpretat de: Andreea, mama Andreei si de Dominique.

Andreea Bostanica și-a început cariera de vlogger în 2017, canalul ei însumând până în prezent un nr. de peste 99M views, aflându-se în prezent în topul celor mai populare și relevante vloggerițe / influencerițe din România și Moldova, cu un fanbase foarte activ atât pe Youtube (643k Subscribers), Instagram (840k followers) și pe TikTok ( peste 4,1M Followers).

Videoclipurile ei fiind foarte bine primite de public: Da Play (aprox 4,9 M views), BFF (peste 3,6 M views), Swipe Up (peste 3,6 M views), Uit de Noi (1,5 M views), De ce Noi (1,1M views) și Diamantul (peste 2,7M views), Ce Ascultă Inima (655k views).