Kiss Time Out

Jennifer Lopez pregătește un documentar Netflix despre drumul ei spre succes

Filmul spune povestea starului în vârstă de 52 de ani și va avea premiera pe 8 iunie, în cadrul evenimentului, la United Palace din Washington Heights din Manhattan, New York.

Acțiunea documentarului, regizată de Amanda Micheli, urmărește drumul spre succes al artistei de-a lungul anilor, cu un focus aparte asupra momentului muzical din cadrul Super Bowl Halftime 2020, show care a primit apreciere globală.

„Halftime oferă o privire intimă în spatele cortinei și arată curajul și determinarea care o reprezintă pe Jennifer Lopez, de la performanțele sale pe marile ecrane, la cele pe scenele lumii, la show-ul din cadrul Super Bowl și inaugurarea prezidențială.

Documentarul se axează pe un superstar internațional care a inspirat oamenii de-a lungul timpului cu perseverența de care a dat dovadă, creativitatea sa briliantă, cât și contribuțiile culturale. Și este doar începutul.

Halftime este doar startul pentru a doua parte din viață a lui Jennifer, în timp ce evoluează ca Latina, mamă, artistă și își folosește vocea către un scop măreț”, au spus organizatorii Festivalului de Film Tribeca.

Filmul va avea premiera pe Netflix pe 14 iunie și abia așteptăm să-l vedem.