Rihanna adoră să fie însărcinată. Artista este spectaculoasă într-un pictorial semnat Vogue

După ce și-a anunțat sarcina public, Rihanna nu a ratat absolut nicio ocazie de a se mândri cu faptul că va deveni mamă.

Ținutele sale de la evenimentele mondene, toate cu burta la vedere, au încântat și au generat discuții controversate, dar un lucru este sigur - artista nu regretă nimic.

Recent, ea a fost protagonista unui pictorial Vogue SUA și apare pe coperta publicației îmbrăcată într-o salopetă mulată roșie, semnată AlaIïa.

În interviul acordat revistei, Riri vorbește despre motivul pentru care a ales să-și scoată corpul în evidență. „Când am aflat că sunt însărcinată, m-am gândit că nu-mi voi cumpăra niciodată haine de la raionul de maternitate. Îmi pare rău, dar este prea distractiv să te costumezi. Nu voi lăsa partea asta din mine să dispară, doar pentru că trupul meu este în schimbare”, a spus ea.


Ședința foto a fost realizată de Annie Leibovitz, iar cântăreața poate fi văzută în mai multe ținute provocatoare, semnate de designeri cunoscuți, cum ar fi Jean Paul Gaultier sau Rick Owens; nu au lipsit nici accesoriile Savage X Fenty.

Coperta Vogue vine la trei luni după ce Rihanna și A$AP Rocky au anunțat că vor deveni părinți, într-un pictorial People, unde artista a purtat o geacă roz vintage Chanel, deschisă, care-i lăsa burtica la vedere. „Cred că sunt și mai deschisă acum la provocări stilistice, deoarece știu că va fi diferit după ce voi naște. La început am așteptat o schimbare magică, dar tot eu sunt.”


Vedeta nu a lipsit de la evenimentele din cadrul Săptămânei Modei, iar în Paris, la show-ul Dior, a purtat un furou, cu cizme de piele peste genunchi și lenjerie intimă semnată Savage X Fenty. „Acea rochiță este singura pe care am purtat-o care seamănă cu hainele de maternitate. Și da, în ceea ce privește lenjeria intimă, lumea mi-ar fi văzut oricum chiloții, așa că a fost ideal să fie ai mei.”

Riri a dezvăluit cum ea și Rocky nu au plănuit să devină părinți, dar nici nu au avut o problemă cu asta. Ea a povestit cât de apropiați au devenit în timpul unui roadtrip, la început de pandemie. „La acea vreme, el a devenit familia mea. Simt că pot face absolut orice lângă el.”

Încă nu se știe exact când urmează să nască, dar luna trecută, artista a zis celor de la Elle că este deja în al treilea trimestru, așa că bănuim că nu mai are mult.

În ceea ce privește stilul ales, ea a spus celor de la Vogue cum speră să „redefinească ceea ce este considerat „decent” pentru femeile gravide.” „Corpul meu face lucruri incredibile acum și nu o să-mi fie rușine pentru asta. Momentele astea ar trebui celebrate. Altfel, de ce ți-ai ascunde sarcina?”