Antonia a lansat videoclipul pentru „Una Favela”, piesa care sună ca o zi de vară

Antonia are o surpriză pentru fani - a lansat videoclipul oficial al single-ului „Una Favela”, o colaborare cu DJ-ul și producătorul Qodës.

Share

Videoclipul este unul vibrant și plin de culoare și a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative). De styling s-a ocupat Cristina Crăciun, de make-up Claudiu Burcă și de hair George Cozma.

Piesa a fost compusă de Qodës, Irina Rimes, Costel Domințeanu, versuri Irina Rimes, produsă de Qodës, Costel Domințeanu.

„Vibe-ul piesei „Una Favela” m-a cucerit de la prima ascultare, sună a vară, a libertate. Mă bucur să colaborez cu Qodës, este un producător foarte talentat și sper că ”Una Favela” să vă facă să dansați, să vă distrați. Îmi doresc să fie bine primită și în alte țări din lume, pentru că este foarte catchy,” a spus Antonia.

Melodia a ocupat prima poziție pe Shazam în topul căutărilor muzicale. În același timp, varianta originală este prezentă pe cele mai mari radiouri din Grecia, dar și pe Spotify se află pe #64 Global, #18 Grecia și #33 Bulgaria. Antonia s-a îndrăgostit de producția tânărului producător român și așa a apărut această colaborare.

Qodës este un DJ pasionat și un producător versatil stabilit în România. El colaborează cu artiști din Canada, Australia, Spania sau Franța. Succesul lui a început cu piesa „Poison” care a strâns 10 milioane de streamuri pe platformele digitale, cu peste 1 milion de căutari pe Shazam și a primit atenția mai multor DJ din întreaga lume care au integrat-o în showul lor, printre ei fiind și superstarul DJ Fisher. 

De-a lungul anilor, Qodës a remixat piese ale unor artiști precum A$AP Rocky, Becky G, Khalid, INNA, Lil Nas X, Mabel, Imagine Dragons și mulți alții. 

De curând, Antonia a mai avut o colaborare pentru „Complicated” cu Arkanian, artist de la Golden Boy Society, casa de discuri a lui Alex Velea.


Share