Cool Stuff

Netflix pregătește un film despre Marilyn Monroe care va fi interzis minorilor

O superbă și cunoscută actriță o va interpreta pe Marilyn Monroe.

Pentru cei care nu știu, Netflix va face un film biografic despre viața lui Marilyn Monroe. Rolul principal va fi interpretat de frumoasa Ana de Armas. 

Filmul va fi bazat pe cartea scriitoarei Joyce Carol Oates, „Blonde”, și va purta același titlu. 

De asemenea, de curând a fost anunțat faptul că filmul despre viața actriței Marilyn Monroe va fi interzis minorilor, din cauza conținutului sexual explicit al filmului. 

Regizorul Andrew Dominik, cel care se va ocupa de acest proiect, a spus următoarele despre „Blonde”:

„E un film solicitant. Dacă publicului nu-i place, e problema publicului. Nu candidează pentru o poziție publică. Este un film interzis minorilor despre Marilyn Monroe, e ceea ce vrea toată lumea să vadă, nu? Eu vreau să merg să văd versiunea interzisă minorilor a poveștii lui Marilyn Monroe.”

Cartea de 700 de pagini a scriitoarei Joyce Carol Oates a fost publicată în anul 2000 și este o versiune ficționalizată a vieții celebrei actrițe.

„Blonde” va marca și o premieră pentru Netflix, va fi primul film produs de platforma de streaming care va primi eticheta de interzis minorilor. Chiar dacă acum se găsesc filme interzise minorilor pe Netflix, până acum ele nu au fost și produse de gigantul american de streaming.  

În film vor mai apărea și actorii Adrien Brody, Bobby Cannavale și Julianne Nicholson.

„Blonde” trebuia să aibă premiera în luna mai, în afara competiției de la Cannes, dar zvonurile spun că aceasta  ar fi fost amânată, iar noua dată a premierei nu a fost încă făcută publică.