Kiss Music News

Taylor Swift a oferit fanilor o mostră din noua ei piesă, odată cu lansarea trailer-ului pentru filmul „Acolo unde cântă racii”, bazat pe cartea celebră cu același nume

„Acolo unde cântă racii” a fost unul dintre cele mai iubite romane ale anului 2018, un adevărat hit pentru iubitorii de beletristică la nivel mondial.

În prezent, povestea scrisă de Delia Owens, a fost ecranizată și urmează să fie lansată în această vară.

Sony Pictures a dezvăluit deja primul trailer, iar succesul acestuia a fost garantat, în primul rând, pentru faptul că a oferit un teaser dintr-o nouă piesă semnată Taylor Swift. Intitulată „Carolina”, melodia a fost produsă de Aaron Dessner, cel care a lucrat cu artista la albumele „Folklore” și „Evermore.”

„Am fost complet vrăjită de cartea „Acolo unde cântă racii”, atunci când am citit-o, în urmă cu câțiva ani. Atunci când am aflat că un film este în producție cu această poveste, am știut că vreau să fac parte de pe coloana sonoră a acestuia. Am scris „Carolina” singură și l-am rugat pe prietenul meu Aaron Dessner să o producă.


Am vrut să creez ceva bântuitor și eteric, care să se potrivească cu această poveste fascinantă. O veți auzi curând pe toată, dar până atunci vă invit să urmăriți trailer-ul”, a notat Taylor pe contul ei de Instagram.

Filmul este așteptat în cinematografe pe 15 iulie și o urmărește pe Kya (jucată de Daisy Edgar-Jones), o tânără din Carolina de Nord care devine principala suspectă în crima unui bărbat din comunitate, Chase (jucat de Harris Dickinson), care a încercat să o hărțuiască sexual după ce au avut o scurtă relație.

„Acolo unde cântă racii” este regizat de Olivia Newman și co-produs de Reese Witherspoon. Edgar-Jones, cunoscută și iubită de public pentru rolul său din seria „Normal People”, a spus: „M-am îndrăgostit iremediabil de lumea creată de Delia. Ea are atât de multă poezie în scrisul ei, iar personajele sale sunt atât de speciale, profunde și complexe, în special Kya, normal. Cred că ea este un om tare special și cred că această carte va rămâne cu mine mereu.”