Kiss Time Out

Rihanna explică motivul pentru care se îmbracă atât de sexy în sarcină și vorbește deschis despre lucrurile pe care le simte în această perioadă

La început de ianuarie, îmbrăcată în roz și cu burtica la vedere, Rihanna a anunțat o lume întreagă că va deveni mamă.

De atunci și până acum, femeia de afaceri și-a surprins fanii cu look-ul său și outfit-urile extrem de sexy pe care le poartă.

Recent, în cadrul unui event organizat de brand-ul său, Fenty Beauty, Riri a întors toate privirile când a venit îmbrăcată cu un crop top, o fustă cu talie joasă și un lanț în jurul burții.


Artista a oferit un interviu celor de la Bustle în care a spus: „Totul are legătură cu faptul că mi-am spus că nu voi purta haine de maternitate. Nu voi cumpăra pantaloni, blugi, rochii sau orice crede societatea că ar trebui să port.”

Rihanna și-a descris stilul ca fiind „rebel” și este conștientă că oferă ceva diferit față de ce ne-am obișnuit să vedem la femeile însărcinate.

„În trecut, vedeam femeile cum se îmbracă în timpul sarcinii și am crezut că asta este unica variantă. Așa că m-am provocat să împing limitele și pur și simplu să mă distrez cu acest stil. Nu există ceva mai distractiv pentru mine decât o provocare. Aici devin creativă. Aici sunt forțată să vin cu idei noi, cât și noi moduri prin care să fac ceva să funcționeze”, explică ea.

Fanii i-au complimentat de fiecare data alegerile stilistice, iar Riri mai spune cum sarcina i-a dat un „boost” de încredere și creativitate. „Acum nu mai vreau să se termine. Va fi și latura cealaltă a sarcinii, când corpul tău nu va mai arăta la fel, iar asta va fi o provocare în sine. Așa că sper să fiu creativă și atunci.”

Vedeta a subliniat că abia așteaptă să-și cunoască copilul, iar până atunci încearcă să nu gândească totul prea mult. „Încerc să îmbrățișez acest drum așa cum vine el, deoarece sunt foarte multe necunoscute. Spre exemplu, dacă devin prea entuziasmată acum, voi deveni și mult prea anxioasă și copleșită. Și azi e îndeajuns pentru mine, corect?

Să mă ridic de pe canapea, să mă gândesc cu ce să mă îmbrac, să port tocuri, să mă îmbrac efectiv. Totul care pare atât de simplu este pur și simplu un task acum, așa că le voi lua pe toate pas cu pas. Nu e ca și cum pot fugi de cele ce urmează.

Când voi fi față în față cu asta, mă voi descurca așa cum știu mai bine. Ce am învățat în această perioadă este că nimeni nu te poate pregăti cu adevărat pentru ceea ce urmează. Indiferent de câte povești auzi, drumul tău este atât de unic și tu nu poți fi vreodată pregătit îndeajuns. Pur și simplu trebuie să îmbrățișezi acest drum.”