Kiss Time Out

Hailey Baldwin, declarație romantică pentru soțul ei, Justin Bieber, de ziua lui de naștere

Justin Bieber a împlinit 28 de ani, iar soția lui, Hailey Baldwin, nu a ezitat să-l felicite și în online.

„La mulți ani iubitului meu...sunt foarte multe lucruri minunate și frumoase la această viață, dar cea mai frumoasă parte este că trăiesc alături de tine”, a notat modelul pe contul ei de Instagram.

Săptămâna trecută, reprezentanții artistului au confirmat că Justin are COVID-19, motiv pentru care și-a amânat concertele din Las Vegas pentru iunie.

În același timp, soția lui a dat un interviu celor de la WSJ Magazine, unde a vorbit despre dorința de a face un copil. „Cred că vom încerca asta în următorii ani. Dar este un motiv pentru care spun „a încerca”, nu? Nu știi niciodată cât va dura acest proces. În mod clar nu putem vor despre copii anul ăsta, cred că ar fi un pic haos”, a spus ea. 

Ea și Justin s-au căsătorit în 2018 și au vorbit foarte deschis despre dorința de a-și întemeia o familie. Cu toate astea, Hailey a mărturisit celor de la WSJ că încă este foarte tânără și speră să realizeze mai multe până să devină mamă. „Există ceva ce se întâmplă cu femeile după căsătorie. Toate lumea crede așa - prima oară dragostea, apoi căsătorie, iar apoi copilul. Ei bine, și ce se întâmplă cu tot ceea ce vreau să realizez eu în business-ul meu? Cred că mi-am spus mereu că vreau să fac copii repede și foarte tânără, iar apoi am făcut 25 de ani și mi-am zis - încă sunt foarte, foarte tânără!”