Hot On Kiss

INNA doboară un nou record global - prima artistă cu cele mai multe videos cu peste 1M vizualizări din LUME

INNA le-a depășit pe Ariana Grande, Taylor Swift, Shakira, Katy Perry, Rihanna.

La momentul actual, INNA este artista cu cele mai multe  clipuri pe YouTube ce depășesc 1 milion de vizualizări din LUME!

Portofoliul impresionant al INNEI este comparabil cu cele mai mari nume din industria  muzicală globală, dar începând de astăzi, INNA are 269 de videoclipuri pe  YouTube ce depășesc 1 milion de vizualizări, iar acest număr o clasează pe  prima poziție, conform Kworb.

Pentru o mai bună înțelegere a acestei reușite, Arianna Grande are 268 de  videoclipuri cu peste 1 milion de vizualizări, Taylor Swift 231, Shakira 187, Katy Perry 168, iar Rihanna 119.

„Sunt  recunoscătoare pentru fiecare reușită din cariera mea și mă bucur că muzica mea  a  ajuns atât de departe, în viețile atâtor oameni cărora sper că le-am făcut  viața mai frumoasă! Mulțumesc fanilor mei și echipei mele pentru susținere!  Don't let the music die!” a declarat INNA despre această nouă performanță.

Cea mai recentă  colaborare - UP -  împreună  cu superstarul jamaican Sean Paul, atinge inimile fanilor din întreaga lume cu  peste 70M vizualizări pe YouTube. Performanțele piesei UP au fost și în FM,  piesa atingând poziția întâi pe radiourile din România, Bulgaria, Polonia,  Rusia și Lituania.

Pe 7 ianuarie  2022, INNA a lansat prima parte a albumului Champagne Problems #DQH1, conținând  7 piese printre care „Always On My Mind", „Ready Set Go" și „Love Bizarre". Albumul a fost creat într-o sesiune îndelungată de 3  săptămâni, unde INNA împreună cu unii din cei mai buni compozitori și  producători au lucrat pentru acest material.

Printre ei au fost Alex  Cotoi,  Sebastian Barac, Marcel Botezan  și Minelli, care au lucrat și la albumul „Heartbreak”, dar și compozitori străini precum Jordan Shaw  ale cărui credite apar pe piese lansate de Armin Van Buuren, Tujamo, Gashi,  Mike Williams, doar pentru a enumera o parte din ei.

Aventura Dance  Queen House continuă pe data de 11 martie când va avea lansarea Champagne  Problems #DQH2.

INNA are 7  milioane de subscribers pe YouTube, cu peste 5.3 miliarde de vizualizări, plasându-se pe poziția #6 în rândul artiștilor europeni după Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie și Little Mix.