Hot On Kiss

Ed Sheeran și Taylor Swift au un nou clip împreună, „The Joker and the Queen”

Fanii vor fi surprinși să descopere că actorii principali au mai jucat într-un clip al celor doi.

Ed Sheeran și Taylor Swift au decis să continue povestea de dragoste din primul lor duet „Everything Has Changed”.  Noua colaborare se numește „The Joker and The Queen” și în videoclip joacă tot copiii care apăreau și în clipul lor din 2012, doar că și ei au îmbătrânit cu 10 ani. 

În „Everything Has Changed” aveam o simpatică poveste de dragoste dintre doi copii aflați în generală, Jack și Ava, iar în „The Joker and the Queen” aceleași personaje, interpretate de aceiași actori, sunt acum la facultate și seamănă și mai mult cu Sheeran și Swift.

Pe Instagram, Sheeran a scris următoarele despre noua colaborare cu Swift:

„Eu și Taylor ne-am întâlnit pentru prima dată în 2012 și atunci am compus și prima noastră piesă, în urmă cu zece ani. Sunt foarte onorat să o am invitată pe această nouă piesă. Nu e doar una dintre cele mai bune cântărețe și compozitoare din lume, dar îmi este și o prietenă foarte apropiată. Sunt foarte norocos că face parte din viața mea. Pentru noul clip i-am adus tot pe copiii din Everything Has Changed, care s-au maturizat și sunt la facultate acum!” 

Și Taylor Swift s-a arătat încântată că au reușit să-i convingă pe actorii din prima lor colaborare să revină pentru noul clip și a scris pe Instagram că e plină de nostalgie. 

„The Joker and the Queen” reprezintă cea de-a patra colaborare a celor doi. O scurtă recapitulare: „Everything Has Changed”(2012), „End Game” (2017), „Run (Taylor's Version)” (2021) și acum „The Joker and The Queen”.