Kiss Time Out

6 idei de cadouri speciale oferite de Ziua Îndrăgostiților pentru El și Ea

Pentru că ținem la jumătatea noastră și pentru că ne place să-i vedem sclipirea în ochi cât mai des, ne dorim de Ziua Îndrăgostiților să o surprindem cu ceva special.

Cel mai frumos cadou pentru persoana dragă poate fi un parfum original, o săritură cu parașuta sau împlinirea unui vis. Iată câteva recomandări de cadouri inedite de care vă puteți bucura în doi.

Celebrată în lumea întreagă pe 14 februarie, sărbătoarea Sfântului Valentin este marcată în mod special de organizarea diverselor surprize-cadouri romantice și, nu în ultimul rând, este ziua în care partenerii se logodesc. Cea mai frumoasă, de neuitat și potrivită surpriză poate fi îndeplinirea unui vis.

Iată câteva idei de cadouri pentru el și ea, de care se pot bucura îndrăgostiții, atât separat cât și împreună.

O sesiune de cuplu la SPA, urmată de o cină romantică într-un local select

Indiferent dacă sunteți un cuplu la început de relație sau o familie cu copii, ambele variante vă vor scoate din rutină și vă vor ajuta să vă relaxați și să reîmprospătați romantismul dintre voi. Fie că alegeți ambele sau doar una dintre opțiuni, o seară relaxantă petrecută în doi nu va fi uitată ușor.

Un zbor cu balonul cu aer cald


Ce poate fi mai romantic decât o plimbare la înălțime cu o cupă de spumant sau o ceașcă de ciocolată fierbinte? Vă puteți lăsa duși de vânt și de emoții în cel mai frumos mod posibil. De obicei, o călătorie de acest gen durează până la trei ore – trei ore în care veți trăi o experiență de neuitat împărțită la doi.

O boxă inteligentă pentru iubitorii de muzică

Dacă ai observat că persoana dragă este un meloman/ă veridic și nu trece o zi fără să asculte muzica preferată, îi poți face cadou o boxă inteligentă (sau gadgetul pe care și-l dorește demult), care îi va aduce o nouă experiență auditivă. Pentru orice eventualitate, dacă nu-i împărtășești gusturile muzicale, ia niște dopuri anti-zgomot din silicon sau înlocuiește boxa cu niște căști Bluetooth de calitate.

O escapadă romantică de câteva zile sau un city break

Știi că îi plac călătoriile, iar evadarea din rutină poate fi cel mai frumos cadou. Apelează la o agenție de turism pentru organizarea unei escapade romantice într-o destinație de vis, loc în care el sau ea nu a mai fost niciodată și care, cu siguranță, va fi una dintre cele mai frumoase amintiri.

Puteți merge la Sibiu, orașul cu clădiri medievale și legende frumoase, considerat unul dintre cele mai romantice din Romania, sau mergeți la Istanbul pentru a descoperi un oraș cu influențe europene și asiatice unite între ele datorită celor două maluri ale Bosforului.

Un set de parfumuri originale

Cei mai cunoscuți creatori de parfum au lansat demult ediții unisex sau seturi de parfumuri pentru el și ea, ale căror arome minunate să se împletească între ele, dar în același timp să fie diferite și pe placul ambilor parteneri. Printre branduri care vă pun la dispoziție astfel de creații se regăsesc Guerlain, Calvin Klein, Chopard, Aqua di Parma, Dior, Jo Malone, Tom Ford și multe altele.

Un cadou 18+

Dacă vă place să experimentați lucruri noi în dormitor sau vă doriți mai multă sare și piper, vă îndemnăm să vizitați un magazin pentru adulți. Puteți alege seturi deja puse în vânzare sau să le creați chiar voi. Pentru o viață intimă mai incitantă, alegeți o carte de tip Kama Sutra pe care să o răsfoiți în doi, niște zaruri cu poziții sexuale pe care să le aruncați pe rând. În cutia cu daruri mai puteți pune un accesoriu vibrator sau lenjerie sexy. Toate acestea pot deveni cadoul perfect pentru el sau ea, de care se vor bucura ambii parteneri.

Sursa: ea.md