Kiss Time Out

Tot ce trebuie să știi despre iubita lui Cristiano Ronaldo și starul documentarului Netflix „I am Georgina”

De exemplu, sigur nu știai că tatăl ei a stat 10 ani în pușcărie.

Georgina Rodríguez a devenit cunoscută întregii lumi datorită relației sale cu Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni și bogați fotbaliști din toate timpurile. 

Acum, Netflix i-a dedicat un întreg documentar, format din 6 episoade, în care ea își spune povestea, dar prin care fanii au ocazia să vadă și cum decurge viața de familie alături de un star precum Cristiano Ronaldo. 

De la lansare, „I am Georgina” se află în Top 10 producții pe Netflix în momentul de față.  

Iată câteva dintre lucrurile interesante despre Georgina Rodriguez:

În primul rând, Georgina și Cristiano Ronaldo nu sunt căsătoriți, chiar dacă ea este mama vitregă a celor trei copii pe care fotbalistul îi are din alte relații, dar și mama biologică a uneia dintre fetițele lui Ronaldo.
În plus, ea este acum însărcinată cu gemeni. Însă, există zvonuri că cei doi urmează să se căsătorească în curând. 

Spre deosebire de celelalte cuceriri ale lui Cristiano Ronaldo, Georgina nu era celebră înainte să-l cunoască. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată într-un magazin Gucci din Madrid, în care ea era vânzătoare. Asta se întâmpla în 2016, iar în 2017 a devenit mama celui de-al patrulea copil a lui Ronaldo. 

Georgina vine dintr-o familie săracă, s-a născut în orășelul Jaca, din estul Spaniei. În încercarea de a face un ban în plus, tatăl ei s-a implicat în traficul de droguri și a fost arestat și condamnat la 10 ani de pușcărie. El a murit în 2018, din cauza unor complicații generate de un infarct. 

După ce a devenit iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina nu a mai putut să lucreze în magazinul Gucci nici dacă ar fi vrut, pentru că era hărțuită la tot pasul de paparazzi. Astfel, ea a început o carieră în modeling și a apărut pe copertele unor publicații precum Sportweek, InStyle, L'Officiel, Vogue și Women's Health.
De asemenea, a devenit un influencer de succes pe social media și imaginea unor branduri precum Fenty Beauty și Yamamay Collections.

Iată și trailerul pentru documentarul „I am Georgina”: