Kiss Time Out

Alex Velea, dezvăluiri despre planurile pentru nunta cu Antonia

De mai bine de opt ani, Antonia și Alex Velea formează un cuplu.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul din România, și au o relație de mai bine de opt ani. Cei doi au și doi copii împreună, în vreme ce Antonia mai are o fiică, din căsătoria ei cu Vincenzo Castellano. Aceasta a trecut printr-un îndelungat proces de divorț, mai cu seamă datorat luptei pentru custodia fiicei lor, Maya. Divorțul a ajuns la final anul trecut, și, deși custodia este împărțită între cei doi părinți, Maya continuă să trăiască în Italia, alături de tatăl său.

Alex Velea și Antonia au luat o decizie radicală cu privire la copii –  Evenimentul Zilei

Alex Velea și Antonia s-au logodit recent, iar acum cântărețul a vorbit și despre planurile pe care cei doi le fac pentru nunta lor. Invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Alex Velea a povestit despre cum își doresc să arate momentul în care cei doi se vor căsători.

Alex Velea a mărturisit că nu vrea o nuntă spectaculoasă, însă va avea aproximativ 200 de invitați, și că și-ar dori o nuntă mai neobișnuită, pe o plajă, însă exclude din discuție tradițiile și obiceiurile românești. „Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a povestit Alex Velea.

FOTO A spus „DA”! Antonia și Alex Velea s-au logodit după nouă ani de  relație! „Nu a fost dragoste la prima vedere” - Realitatea.md

Mai mult, cei doi și-au ales deja și nașii și, potrivit spuselor lui Velea, Antonia intenționează să poarte mai multe ținute speciale în ziua nunții.

Cântărețul a povestit pentru Xtra Night Show cum a pregătit momentul cererii în căsătorie. „A venit pandemia și n-am putut să o cer, am vrut prima oară să o cer când am inaugurat casa și erau toți prietenii noștri, dar eu am plecat între timp la Asia Express, dar când m-am întors a venit pandemia. După care am început să muncesc foarte mult, am scos proiectul de trapanele…”

În cele din urmă, Alex Velea și Antonia s-au logodit, iar Velea a pus la cale un moment cu adevărat special, ca să o surprindă pe partenera lui – mai exact, a chemat-o să înregistreze împreună un podcast. „Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”.

„A fost o reală surpriză, aș fi vrut să-i zic mai multe cuvinte, dar m-am emoționant. Ea nu crede, ea credea că suntem acolo să facem doar un podcast”, a mai spus Alex Velea despre momentul cererii în căsătorie.

Sursa: elle.ro