Cool Stuff

Kristen Stewart ne-a cucerit! Urmărește-o în rolul Prințesei Diana, în trailer-ul filmului „Spencer”!

Vezi cât de bine i-a prins rolul prințesei Diana!

Trailerul oficial al filmului „Spencer” tocmai a fost lansat și deja au apărut și primele laude pentru interpretarea lui Kristen Stewart. După ce am fost uimiți de asemănarea dintre cele două, acum un alt detaliu ne-a atras atenția.

Se pare că actrița a lucrat foarte mult pentru ca vocea ei să semene cu cea a personajului pe care îl il interpretează, iar accentul ei este aproape perfect. Performanța ei nu a fost trecută cu vederea nici de presa internațională, iar Variety i-a adus deja laude.

Acțiunea se petrece într-un weekend din decembrie 1991, în perioada în care prinţesa Diana a luat decizia de a se despărţi de prinţul Charles: „Nu există nicio speranță pentru mine. Nu cu ei”. Lungmetrajul nu redă în totalitate fapte reale, ci imaginează ce s-ar fi întâmplat în acele zile.

De-a lungul anilor, au fost numeroase actrițe care au interpretat rolul Prințesei Inimilor. Printre acestea, se numără Naomi Watts sau Emma Corrin, iar anunuțul că Stewart va intra acum în pielea ei, a declanșat un val de reacții dure la adresa actriței.

Cu toate acestea, acum se demonstrează că a fost de fapt una dintre cele mai bune alegeri. Pelicula, regizată de Pablo Larraín, va avea premiera pe 5 noiembrie 2021.