Hot On Kiss

A rămas doar o zi până la mult așteptatul concert solo al Irinei Rimes.

Vezi detalii despre eveniment în articol.

iTicket te așteaptă să petreci o seară spectaculoasă, alături de interpreta îndrăgită a milioane de oameni. Prestația artistică desăvârșită, te va face să trăiești la maxim cele mai intense sentimente și emoții.

Pe 24 septembrie, de la ora 19:00, pe teritoriul Teatrului Verde vei avea parte de un show extraordinar. Vino să asculți în premieră piese din noul album ”ACASĂ”, dar și alte melodii de top.

Începând cu ora 17:00, la intrare va fi posibilă efectuarea testelor rapide în sumă de 100 lei, pentru cei nevaccinați, care dețin bilet la concert.

Conform deciziei Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică din 9 septembrie 2021, accesul pe teritoriu (pentru persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani) va fi permis NUMAI cu prezentarea UNEI dovezi din cele enumerate mai jos:

- Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore;
- Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore;
- Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației.

* Unul din aceste documente va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.

Bilete la eveniment găsești AICI
*Copiii sub 7 ani intră gratuit.