Billie Eilish, prințesa balului! Uite cu ce rochie a întors toate privirile la MET Gala

Cât e de gingașă!

În curând nu o vom mai recunoaște! În ultima perioadă, Billie Eilish a trecut prin foarte multe schimbări de look, iar apariția ei de la MET Gala a atins noi culmi.

Starul pop, care a fost și co-prezentatorul evenimentului, a defilat pe covorul roșu cu o ținută total diferită fața de cele cu care ne-a obișnuit până acum. Artista a ales o rochie voluminoasă din tul nud, cu o trenă atât de lungă încât a avut nevoie de ajutor să urce pe celebrele scări de la eveniment.

La rochia semnată Oscar de la Renta, demnă de o prințesă, aceasta a adăugat un machiaj inspirat din Epoca de Aur de la Hollywood. În plus, ea a accesorizat ținuta cu 30 de bijuterii Cartier. Da, ai citit bine – 30!

„Nu vorbește de la sine?”, a răspuns ea pentru E! News când a fost întrebată despre ținută.

Dar lucrurile interesante nu se opresc aici! Potrivit aceleiași surse, se pare că Billie i-ar cerut designer-ului să nu mai vândă blană naturală, înainte de a fi de acord să poarte acest brand pe covorul roșu.

Mândră de ținuta sa, și probabil conștientă că va surprinde pe toată lumea, ea a păstrat totul secret până la intrarea în sala de evenimente. Chiar a avut mai mulți oameni care au făcut un scut din cearșafuri în jurul ei până a ajuns acolo.

La doar 19 ani, Billie Eilish face din nou istorie, fiind cea mai tânără gazdă din istoria show-ului. Alături de ea au mai prezentat Timothée Chalamet, vedeta de tenis Naomi Osaka și poeta Amanda Gorman.