Kiss Music News

Top 5 artiști căutați pe YouTube în această vară de moldoveni

Care e artistul tău preferat?

Vara e despre muzică și distracție, lucru oglindit și în căutările conaționalilor noștri pe Youtube. În acest articol, găsești o analiză a preferințelor muzicale ale moldovenilor, făcută de echipa SEOLITTE – agenție de marketing online și anume despre ce interpreți sau trupe au atras atenția melomanilor în ultima perioadă, precum și câteva din piesele mai recente/populare ale acestora.

Ioana Anuța sau mai bine, JO, numele ei de scenă este cântăreața care ne uimește de fiecare dată cu noi piese de suflet. E una dintre cele mai apreciate voci din România și ajunge la inima fiecărui fan prin piesele pe care le lansează. JO este o persoană plină de viață și talentată. Cântă ceea ce trăiește și ce simte. Iar cântecul, „Vocea ta”, este o baladă emoționantă de iubire, despărțire și durerea ce rămâne întipărită în suflet. O piesă personală și sensibilă.

Jo » Cat Music Romania

Dan Balan, unul dintre acei interpreţi din Republica Moldova, care a gustat cu adevărat celebritatea internaţională şi a ajuns în topurile celor mai renumiţi artişti. El a făcut performanţă în numeroase genuri muzicale, încă de la o vârstă fragedă. Dan Bălan a atins succesul internaţional cu o serie de hituri. Printre acestea se numără cântecul „Dragostea din tei”. Dan a avut curajul și creativitatea de a lansa o nouă versiune a acestui cântec. Melodia este o compoziție în care se regăsesc fragmente din diferite hituri ale sale și totodată este piesa care a cucerit fanii din toată lumea.

Happy birthday, Dan Balan! - Balkanika

Andra, interpreta care a știut dintotdeauna că vrea și poate să cânte. E una dintre artistele cu numeroase premii și trofee. Melodiile ei oferite în dar fanilor sunt mereu apreciate și ascultate de nenumărate ori. Una dintre acestea este și single-ul: „Iubirea schimbă tot”, această piesă reflectă perfect starea de fericire pe care Andra o trăia atunci și o trăiește, probabil, și în prezent. „Iubirea schimbă tot” este o baladă de iubire cu versuri care ajung până la profunzimea oaselor.

Andra - Supereroi (Official Video) - YouTube

Inna a fost și va rămâne una dintre cele mai apreciate artiste din România. Numele ei adevărat este Alexandra Apostoleanu și s-a născut la Mangalia. Este considerată „cel mai bun produs muzical de export al României”, dar, totuși, este o personalitate discretă, iar aparițiile sale publice sau televizate sunt limitate. La momentul actual, Inna poate fi numită cea mai cunoscută și apreciată cântăreață de origine română în afara țării. A debutat în muzică în 2008, când și-a lansat primul cântec, „Hot”. Odată cu această piesă a venit și succesul Innei. Cântecul a rezistat săptămâni în șir în România, pe top 100 și a înregistrat un succes major la nivel mondial. Solista este foarte apreciată de publicul european și nu numai.

INNA

Topul este încheiat de Madcon - o trupă de hip-hop populară atât la noi, cât și în multe alte colțuri ale lumii. Trupa este formată din doi interpreți talentați, cu numele: Tshawe Baqwa (Kapricon) și Yossef Wolde-Mariam (Critical). Ei sunt foarte bine cunoscuți de la Concursul Muzical Eurovision 2010. Melodia „Beggin” a fost populară pentru prima dată pe scena din Anglia în anii 1970, de atunci și până în prezent nu s-au schimbat foarte multe. Pentru că piesa se aude și azi la fiecare petrecere, sau post de radio. De asemenea, cântecul „Beggin” a  avut nenumărate cover-uri de-a lungul timpului, ceea ce i-a sporit popularitatea.

Criticizes Måneskin and Madcon - VG - World Today News

Sursa: ea.md