Cât suspans! Primele imagini din ultimul sezon al serialului „La Casa de Papel” te vor pune pe gânduri

Te invităm să urmărești primele imagini din ultimul sezon.

Netflix a anunțat oficial că prima parte a sezonului 5 din „La Casa de Papel” se va lansa pe 3 septembrie 2021, urmând ca partea a doua să ajungă pe micile ecrane abia pe 3 decembrie. În această lună, fanii se vor putea bucura de primul trailer oficial. Până atunci, te invităm să urmărești primele imagini din ultimul sezon, care sigur te vor pune pe gânduri.

Din clipul postat pe Instagram, ne dăm seama că Profesorul a devenit ostaticul inspectoarei Alicia Sierra, așa că gașca de hoți este acum pe cont propriu. Oare ce decizii vor lua și cum vor reuși să scape și de această dată?

Ultimul sezon se anunță a fi extrem de bun, așa că ne așteptăm să vedem și mai multă adrenalină și să simțim și mai mult suspans. Cel puțin asta ne-a promis regizorul Alex Pina!

„Ne-am gândit aproape un an de zile la modalitatea în care vom despărți gașca. Cum să-l punem pe Profesor în dificultate. Cum să intrăm în situații care sunt ireversibile pentru majoritatea personajelor. Rezultatul îl veți vedea în cel de-al cincilea sezon "La Casa de Papel". Războiul ajunge la cele mai extreme și brutale niveluri, dar va fi, totodată, și cel mai memorabil și incitant sezon", a detaliat Alex Pina, în cadrul unui interviu pentru Netflix.