Cool Stuff

Soția lui Will Smith, apariție de senzație la aproape 50 de ani. Vedeta s-a ras în cap!

Vedeta, care va împlini 50 de ani în acest an, a renunțat de tot la podoaba capilară.

Jada Pinkett Smith este pe urmele fiicei sale! Îți mai amintești acel moment în care Willow Smith s-a ras în cap? Ei bine, acum a venit rândul mamei sale!

În ultima perioadă, soția lui Will Smith a apărut pe rețelele de socializare doar purtând turbane pe cap. Și în sfârșit am aflat motivul. Vedeta, care va împlini 50 de ani în septembrie, a renunțat de tot la podoaba capilară.

Ea și-a dezvăluit noul look printr-o postare pe Instagram și a explicat care sunt motivele din spatele acestei schimbări. „Willow m-a convins să fac asta pentru că a venit timpul să las totul în urmă, DAR ... cei 50 de ani ai mei vor fi strălucitori cu această tunsoare”, a spus actrița din „Girls Trip”.

Totuși, nu este nicio surpriză! De-a lungul timpului Jada a încercat o mulțime de tunsori și a trecut de la blond la roz sau albastru cât ai bate din palme.

Noua schimbare vine și la scurt timp după ce aceasta a dezvăluit că în anii '90 obișnuia să consume droguri și alcool destul de des. Invitată la Red Talk, alături de fiica sa, ea a declarat: „Am fost un băutor de lichior maro – rom – și, de asemenea, vodcă. Îmi plăceau băuturile tari. Aș putea să bag aproape pe oricine sub masă”. 

Mai mult, ea a recunosc ca a leșinat pe platoul de filmare de la „The Nutty Professor”, după ce a consumat medicamente psihoactive care crește empatia.

„Am avut un incident. Unul care mi-a deschis ochii. Am avut un incident pe platoul de la Nutty Professor. Am leșinat. În cabina pentru machiaj”, a mărturisit Jada. 

Ea a mai povestit că totul s-a terminat într-o noapte, când aflându-se la a treia sticlă de vin și-a dat seama că are probleme și a hotârât să ceară ajutor.