Kiss Music News

Nicole Cherry este însărcinată! Tânăra artista a făcut marele anunț într-un mod emoționant

Iubirea adevărată se arată zi de zi și poate fi menținută doar cu fapte pe măsură, nu doar prin vorbe frumoase.

Nicole Cherry va deveni mămică! Tânăra artistă a făcut marele anunț prin intermediul noului său videoclip, în care apare cu burtica de gravidă. Piesa „Scrie-mi pe suflet” a fost compusă în studiourile HaHaHa Production și evidențiază faptul că iubirea adevărată se arată zi de zi și poate fi menținută doar cu fapte pe măsură, nu doar prin vorbe frumoase.

Videoclipul emoționant, regizat de Ionuț Trandafir, o surprinde pe Nicole Cherry în cadre minimaliste, pentru a sublinia mesajul piesei, mai precis faptul că într-o poveste de dragoste adevărată, persoana iubită este percepută drept centrul universului.

În videoclip apare și iubitul artistei, Florin, cei doi făcând împreună un anunț minunat. Când într-o relație cei doi urmează mesajul transmis de piesă, apar cele mai frumoase roade. Astfel, Nicole Cherry și iubitul ei sunt mai mult decât fericiți să anunțe că așteaptă primul copil împreună.

Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a transmis Nicole Cherry.