Kiss Music News

Hot, hot, hot! Billie Eilish, mai sexy ca oricând în videoclipul noii piese, „Lost Cause”

Artista a lansat „Lost Cause”, care se anunță a fi hitul verii

Billie Eilish le-a pregătit fanilor o surpriză de zile mari – o nouă piesă total diferită de cele cu care ne-a obișnuit până acum cu un videoclip cel puțin la fel de surprinzător.

În videoclipul regizat chiar de ea, Billie probează ţinute, dansează, se joacă Twister şi bea cocktailuri, împreună cu grupul ei de prietene. Totuși, nu putem să trecem cu vederea că data aceasta, artista este îmbrăcată mult mai sumar decât ne-a obișnuit și lasă la vedere un pic mai multă piele.

În trecut, tânăra de 19 ani a mărturisit că a ales să poarte mai mult tricouri supradimensionate și pantaloni largi, pentru a redirecționa atenția mass-mediei de la corpul său. Dar se pare că acea eră a apus! În noul clip, aceasta dansează în pantaloni scurți și poartă o bluză destul de decoltată.
Și se pare că noua abordare are extrem de mult succes, având în vedere că piesa a strâns deja peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube, în mai puțin de 24 de ore de la lansare.

De asemenea, noua producție muzicală este diferită și față de piesa lansată la sfârșitul lunii aprilie „Your Power”.

Atât „Lost Cause", cât şi „Your Power” sunt single-uri de pe viitorul album al artistei. Acesta va fi lansat în iulie 2021, înainte de turneul care va începe pe 3 februarie 2022.