Kiss Time Out

Ce filme și seriale noi ne așteaptă în luna iunie pe Netflix

Iată recomandările pentru primele seri de vară dacă ai decis să le petreci acasă

Și în luna iunie avem parte de o mulțime de filme și seriale ge-ni-a-le pe Netflix! Așa că dacă îți vei petrece serile sau weekend-urile acasă, ne-am gândit să îți pregătim o listă de recomandări.

Sweet Tooth - din 4 iunie

Cu zece ani în urmă, „Marea Prăbușire” a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei. După zece ani petrecuți în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus, un băiat hibrid pe jumătate cerb, se împrietenește pe neașteptate cu un călător singuratic pe nume Jepperd.

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie – din 3 iunie

Când puterea întunecată acoperă Pământul după o eclipsă solară totală, luptătorii Sailor, răspândiți peste tot, trebuie să se reunească pentru a readuce lumina în lume. Aventurile care urmează au loc în aprilie, când înfloresc cireșii, iar în Tokyo domnește o atmosferă festivă, căci se sărbătorește cea mai mare eclipsă totală de soare a secolului. În timp ce luna nouă acoperă soarele și-i reduce treptat lumina, Usagi și Chibi-Usa îl întâlnesc pe Pegasus, care o caută pe Fecioara aleasă, căci aceasta poate rupe sigiliul Golden Crystal.

Elite - sezonul 4 - din 18 iunie

Un director sever și patru noi studenți sosesc la Las Encinas, marcând începutul unei serii de încurcături romantice și zvonuri periculoase, dar și al unui nou mister. Sezonul 4 începe pe Netflix în 18 iunie.

Awake - din 9 iunie

După un eveniment global care distruge capacitatea oamenilor de a dormi, o tânără vrea să-și salveze familia în timp ce societatea și propria ei minte se cufundă în haos.

FatherHood - din 18 iunie

După decesul brusc al soției, un proaspăt tată (Kevin Hart) preia cel mai dificil rol din lume: cel de părinte. Bazat pe o poveste adevărată despre dragoste și durere. Unul dintre cele mai emoționante filme Netflix, FatherHood va avea premiera pe 18 iunie.

Eyes Wide Shut - din 1 iunie

Filmul urmărește impasul din relația cuplului new-york-ez Harford și disperatele tentative ale soților de a-și învinge frustrările. William (Cruise) un respectat medic și Alice (Kidman) o apreciată directoare a unei galerii de artă au bani mulți și prieteni interesanți, dar le lipsește ceva. Deși nu o conștientizează, neîmplinirea va izbucni brutal la o petrecere aparent onorabilă.

Suicide Squad - din 1 iunie

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

Book Club - din 24 iunie

Patru femei, patru prietene de-o viață, fac parte dintr-un club de lectură care se întâlnește lunar. Diane a rămas recent văduvă după 40 de ani de căsătorie. Jane se bucură de partenerul ei fără nicio obligație. Sharon încă se luptă să treacă peste un divorț de zeci de ani, iar căsătoria lui Carol se află într-o criză după 35 de ani. Cu toate acestea, viața acestor patru prietene este transformată radical după ce ajung să citească infamul "Fifty Shades of Grey", care le catapultează într-o serie de alegeri și decizii scandaloase.

Summertime - sezonul 2 - din 3 iunie

Tot din 3 iunie, Netflix lansează și sezonul 2 din serialul Summertime. Este din nou vară și, deși multe relații s-au schimbat în anul care a trecut, prietenii își dau seama că există atracții cărora nu li se poate rezista.

Lupin - partea a 2-a - din 11 iunie

Începând din 11 iunie, pasionații de filme pot vedea pe Netflix Lupin, partea a doua, care nu mai este un joc. Încercând să se răzbune pe Hubert Pellegrini, Assane și-a distrus familia. Ajuns cu spatele la zid, trebuie să conceapă un nou plan, chiar dacă lucrul acesta îl va pune în pericol.