Kiss Time Out

„The Innocent”, serialul care face furori pe Netflix. Tu l-ai văzut?

Va exista sezonul 2?

Serialele spaniole au cucerit publicul român de pe Netflix. După succesul înregistrat de La Casa de Papel” și Elite, anul acesta au mai apărut câteva seriale care au făcut senzație, printre care „Sky Rojo”, „Who Killed Sara?, iar acum „The Innocent”. După ce a ocupat timp de două săptămâni prima poziție în trending, „The Innocent” a coborât în acest moment pe locul doi, în topul celor mai urmărite producții de pe Netflix.

Noul serial îl are ca protagonist pe celebrul actor Mario Casas, cunoscut pentru filmele „Tres Metros Sobre El Cielo”, „Tengo Ganas de Ti” și „Palm Trees in the Snow”. Serialul, care se bazează pe romanul „The Innocent” scris de Harlan Coben și spune povestea lui Matteo, un tânăr care este acuzat de crimă și care își petrece o mare parte din viață în închisoare. După ce este eliberat, acesta devine avocat și își întemeiază o familie. Însă, viața sa este din nou dată peste cap, în momentul în care primește un apel telefonic, iar soția sa Olivia este plecată de acasă.

Mi-a plăcut cum au spus cei de la Netflix – ”Nimeni nu scapă de trecut”, pentru că asta afli despre fiecare personaj, pentru că toți au momentul lor în serial. Evident, Mateo este personajul principal, dar Lorena, Olivia și Teo.... toți au momentele și poveștile lor, iar singurul lucru pe care toți îl au în comun este acela că nimeni nu scapă de trecut. 

Când eram în facultate am asistat la o luptă care a fost la fel de înfricoșătoare ca cea pe care am filmat-o pentru serial, dar din fericire nimeni nu a murit. Dar îmi aduc aminte că mă gândeam și atunci, dacă cineva o să fie rănit? Poate cineva va muri... Ce efect ar avea asta asupra vietii mele? Dar nu doar asupra mea, ci asupra tututor celor implicați. Asta mi-a plăcut la Oriol și la viziunea sa, dar și la faptul că i-a adus pe părinți în scenariu, după acea luptă. Moartea are repercursiuni, și poate afecta viața multora”, declarat Mario Casa pentru Variety.

Va exista sezonul 2?

Momentan Netflix nu a confirmat dacă serialul „The Innocent” va beneficia și de cel de-al doilea sezon. Povestea s-a încheiat încă din primul sezon, iar același lucru s-ar putea întâmpla și cu celelalte opere scrise de Coben – „The Stranger”, „The Five” și „Safe”, care ar putea beneficia, de asemenea, de ecranizări. În cazul în care s-ar aproba sezonul 2 pentru „The Innocent”, acesta va ajunge cel probabil pe Netflix, în primăvara lui 2022.