Cool Stuff

I-au crescut coarne. Jason Momoa, de nerecunoscut în noul său film!

De la puternicul Aquaman el a trecut acum la un personaj fantastic

Jason Momoa ne-a obișnuit cu transformările sale pentru rolurile pe care le interpretează, dar acum a ajuns la un alt nivel. De la puternicul Aquaman, el a trecut acum la un personaj fantastic, cu un look cel puțin ciudat.

Actorul a fost fotografiat pentru prima oară pe platourile de filmare ale noului său film „Slumberland”, produs de Netflix. Din imagini, acesta pare că se distrează de minune. Cu părul în vânt, cu coarne și colți, Momoa arată complet diferit față de cum îl știam.

În primele imagini de la filmări, actorul călărește probabil un animal fantastic, alături de colega sa de platou, actrița Marlow Barkley.

Dar aceasta nu este singura imagine care îl prezintă pe îndrăgitul actor într-o nouă impostază. La filmările pentru „Slumberland”, el și-a mai dezvăluit încă un talent. Cel de dansator!
Actorul în vârstă de 41 de ani a fost surpins repetând coregrafia alături de partenera sa. Mai mult, Momoa pare că își ia treaba foarte în serios, judecând după mimica sa din timpul dansului.

De asemenea, și Netflix a postat recent pe Twitter două fotografii cu acesta în pielea noului personaj. Vedeta poartă o pălărie cu tot felul de elemente decorative, în timp ce privește pe ascuns dintr-un dulap.

Noul său film „Slumberland” prezintă aventurile unei fete care își caută tatăl dispărut într-o lume fantastică, alături de un nelegiuit excentric, interpretat desigur de Jason Momoa. Filmul este bazat pe seria de cărți ilustrate „Little Nemo In Slumberland” și va avea premiera în 2022.