Cool Stuff

La ce filme și seriale noi ne uităm pe Netflix, în martie

Iată recomandările noastre!

Se pare că luna martie ne aduce o mulțime de filme și seriale noi pe Netflix, așa că ți-am pregătit o listă cu zece recomandări, pe care ar trebui să le iei în calcul. Dacă vrei să vezi o comedie bună, poți încerca „Bad Trip”, iar dacă îți este dor de un serial de acțiune, trece pe listă „Sky Rojo”. Iar dacă îți plac filmele lacrimogene, ar trebui să urmărești filmul turcesc „Paper Lives”. Iată în continuare care sunt toate recomandările noastre pentru luna martie.

Brave New World

 
Când un străin răzvrătit sosește dintr-un alt ținut, locuitorii din Noua Londră încep să pună la îndoială legile din societatea lor aparent utopică.

Something's Gotta Give - 1 martie

Harry Sanborn ( Jack Nicholson) este un burlac cu experiență care are relații doar cu femei sub 30 de ani. În timpul unui așa-zis week-end romantic cu ultima lui cucerire, Marin (Peet), la casa de pe plajă a mamei sale din Hampton, New York, Harry are dureri toracice. Mama lui Marin, Erica Barry (Diane Keaton), o scriitoare de succes, divorțată, se lasă greu convinsă să îi acorde primul ajutor. Când rămân singuri, Harry descoperă cu surprindere că este atras de Erica, motivele fiind potrivite.

Moxie - din 3 martie

Moxie review: not the girl-power revolution director Amy Poehler was aiming  for - Polygon

Inspirată de trecutul rebel al mamei sale și de o nouă prietenă mai îndrăzneață, o fată timidă de 16 ani publică o revistă anonimă, care demască sexismul din școala ei.

 Holmes & Watson - 9 martie


 

Coven of Sisters - din 11 martie

Coven of Sisters | Clear Your Schedule For the 11 New Netflix Movies  Premiering in March | POPSUGAR Entertainment Photo 6

Țara Bascilor, 1609. Pentru a-și amâna execuția, câteva femei acuzate de vrăjitorie își ademenesc inchizitorul la sabatul vrăjitoarelor.

Paper Lives - din 12 martie

Paper Lives | Official Trailer | Netflix - YouTube

Mehmet, care lucrează la un depozit de deșeuri din Istanbul, ia sub aripa sa un băiețel și, curând, este nevoit să-și înfrunte traumele din propria-i copilărie.

Sky Rojo - din 19 martie (serial)

Sky Rojo | Official Trailer | Netflix - YouTube

Serialul „Sky Rojo” este produs de creatorii producției „La Casa de Papel”. Noul serial prezintă povestea a trei femei, care încearcă să scape de un proxenet și de oamenii lui, pornind într-o călătorie nebunească în căutarea libertății.

Who Killed Sara? - din 24 martie (serial)

Netflix's 'Who Killed Sara?' Trailer Review: An Impressive Spine-chilling  Mystery

După 18 ani în închisoare, Álex se răzbună pe familia Lazcano, care i-a înscenat moartea surorii lui, Sara, pentru a-și salva propria reputație.

Bad Trip - din 26 martie

Netflix Buys Eric Andre-Lil Rey Howery Comedy 'Bad Trip' From Orion -  Variety

O comedie realizată de producătorul filmului „Un bunic nebun”, în care doi amici pornesc într-o excursie plină de poante, atrăgând și alți oameni în haosul creat de ei.

A Dog's Way Home - din 27 martie

A Dog's Way Home Review: An Increasingly Inane Dog Franchise | IndieWire

A Dog’s Way Home povesteşte odiseea înduioşătoare a Bellei, o căţeluşă care străbate un drum de aproape 600 km, pentru a-l regăsi pe iubitul ei stăpân, Lucas, student la medicină şi asistent voluntar în spitalul VA.

Bella schimbă vieţile multor fiinţe pe care le întâlneşte în drumul ei neobosit - de la un pui de pumă, rămas orfan şi până la un veteran năpăstuit de soartă, Bella aduce bucurie şi alinare tuturor celor pe care-i întâlneşte, cu spiritul său unic şi credinţa sa nestrămutată.