Kiss Music News

UNTOLD prezintă femei DJ care au generat schimbare în industria muzicii electronice: Nora En Pure

Cea care reușeste să conecteze aceste două lumi se numește Nora En Pure

Se întâmplă destul de rar, dar se întâmplă, să descoperi o combinație perfectă de stiluri, în acest caz Deep House & Indie Disco. Cea care reușeste să conecteze aceste două lumi se numește Nora En Pure și este considerată o adevărată artistă care vine cu un sunet organic.

O membră de bază a Helvetic Nerds Group, Nora reușește să ofere, cu fiecare release lansat, o combinație de deep & dark house, fiecare apariție live a artistei născută în Africa de Sud fiind memorabilă.

În primii ani ai copilăriei s-a mutat împreună cu familia în Zurich (Elveția) unde a studiat flaut și pian, a ascultat muzică clasică și și-a construit propriul stil. În 2009 își lansa piesa de debut cu Enormous Tunes, dar momentul care a adus-o în atenția întregii lumi, avea să vină 4 ani mai târziu odată cu single-ul ,,Come With Me”.

Au urmat colaborări cu Wretch 32, Aston Shuffle, Adrian Lux sau Klingande, iar Nora En Pure face astfel trecerea de la amatori la liga celor mai cunoscute personaje din spectrul Deep House, ajunge în mainstage-ul celor mai mari festivaluri din lume și lansează producții care-i asigură statutul de icon.
Ep-ul ,,Morning Dew” a fost selectat de Pete Tong de la BBC Radio 1 ca fiind ,,Essential New Tune of the Year”.
În 2017, Daniela Di Lillo aka Nora En Pure reușește să capitalizeze atenția lumii cu o serie impresionantă de release-uri: ,,Waves” sau ,,Fever” incluse în EP-ul ,,Conquer Yosemite’, urmate de două producții care au intrat in clasamentele din toată lumea ,,Tears In Your Eyes” și ,,Trailblazer”.

A fost și anul în care a debutat la festivalul Coachella și a fost prima femeie DJ care a ajuns în mainstage-ul Tomorrowland pentru Daybreak Session. În 2019, a fascinat publicul la scena Time de la festivalul UNTOLD.

Cu brand-ul Purified și-a lansat în 2018 show-ul radio cu același nume și a început seria de dance event-uri Purified în Miami, San Francisco, New York și Zürich.

Remake-ul după Phill Collins, ,,In The Air Tonight‘, a fost primul single lansat în 2020 cu Spinnin’ Records, fiind urmat de EP-ul “,,Delta/Bartok”.

În 2020 a marcat un dublu record, cea mai puternică nouă intrare în Alternative Top 100 DJs direct pe locul 10 și new entry pe locul 73 în clasamentul anual dedicat DJ-ilor, Top 100 DJ Mag.