Cool Stuff

Love is in the air! Cele mai longevive cupluri de vedete din România

Iată care sunt cele mai solide cupluri de vedete din România!

Au cariere de succes, milioane de fani și se iubesc la fel ca în prima zi. Deși paginile tabloidelor sunt pline de știri despre vedete care se despart chiar și la câteva săptămâni de la nuntă, există și cupluri care ne demonstrează că dragostea adevărată încă există.

Adela Popescu și Radu Vâlcan

Image result for Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună din anul 2011, iar în 2015 s-au căsătorit. Ei au împreună doi copii, pe Alexandru și Andrei și acum, vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea băiețel.

Andra și Cătălin Măruță

Image result for Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de peste 15 ani. Ei s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii, pe David și Eva.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Image result for Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Andreea Bănică și soțul ei se cunosc încă din liceu și sunt împreună de peste 25 de ani. Cuplul are împreună doi copii, Sofia Maria și Noah Andrei.

Andreea Esca și Alexandre Eram

Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în anul 2000, după trei ani de relație. Aceștia au împreună doi copii, Alexia și Aris.

Andreea și Cabral Ibacka

Andreea și Cabral Ibacka aniversează anul acesta 10 ani de căsnicie. Cei doi formează unul dintre cele mai solide si simpatice cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună o fetiță, pe nume Namiko.

Dana Rogoz și Radu Dragomir

Image result for Dana Rogoz și Radu Dragomir

Dana Rogoz și soțul ei formează un cuplu de 17 ani, iar în 2012 s-au căsătorit. Sunt părinții a doi copii, Vlad Luca și micuța Lia, care s-a născut anul trecut.

Delia și Răzvan Munteanu

Image result for Delia și Răzvan Munteanu

Delia și Răzvan Munteanu s-au cunoscut în 2010 și sunt împreună încă de atunci. Ei s-au căsătorit doi ani mai târziu și formează unul dintre cele mai solide cupluri de vedete de la noi.

Elena Gheorghe și Cornel Ene

Image result for Elena Gheorghe și Cornel Ene

Elena Gheorghe și Cornel Ene formează un cuplu de 15 ani și s-au căsătorit în 2011. Ei au împreună doi copii, pe Nicholas Răzvan și pe Amelie Nicole.

Anca Sînă Serea și Adi Sînă

Image result for Anca Sînă Serea și Adi Sînă

Anca Sînă Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și au o familie numeroasă. Fosta vedetă TV are șase copii, dintre care patru cu actualul partener, Adi Sînă.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean

Image result for Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu din 2013, dar înainte au fost foarte buni prieteni. Ei au împreună două fetițe, pe Rita și Vera, care a venit pe lume în vara anului trecut.