Kiss Music News

Irina Rimes, cucerită de un francez!

Cine este bărbatul pentru care artista s-a mutat în Franța

Irina Rimes a început anul cu vești mari pentru fanii săi! După un divorț și mai multe relații eșuate, artista iubește din nou și este dispusă chiar să ducă relația la următorul nivel.

Cântăreața, în vârstă de 29 de ani, are un nou iubit și nu doar că relația lor merge foarte bine, dar au făcut deja următorul și pas. Cei doi locuiesc împreună și s-au mutat în… Franța! Vestea i-a șocat pe fani, care sunt extrem de curioși să afle cine este misteriosul iubit.

Cine este noul iubit al Irinei Rimes?

Noul partener al artistei este francez și vine tot din lumea muzicală. David Goldcher i-ar fi furat inima acesteia, încât Irina fost dispusă și să părăsească România pentru el.

Cei doi s-au mutat împreună cu chirie, în Franța. Petrec foarte mult timp împreună, iar artista pare mai fericită ca niciodată. Ea publică adesea filmări alături de noul iubit, din studioul de muzică unde fac repetiții.

Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie”, a transmis Irina Rimes, potrivit unica.md.

David Goldcher este producător muzical și face parte din proiectul We Are Gold, alături de încă un prieten. Iar dacă vrei să vezi cum sună creațiile sale muzicale, iată mai jos cel mai recent single al trupei, lansat în colaborare cu Tomi Saario.