Cool Stuff

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună?!

Recent, au apărut zvonuri conform cărora Brad ar putea juca în sezonul doi din „The Morning Show”

Faptul că fanii și-ar dori ca Brad Pitt și Jennifer Aniston să formeze din nou un cuplu nu mai este niciun secret. De la divorțul actorului de Angelina Jolie și de la despărțirea lui Jennifer de Justin Theroux, niciunul dintre ei nu s-a mai afișat într-o relație.

De asemenea, recent, au apărut zvonuri conform cărora Brad ar putea juca în sezonul doi din „The Morning Show”, serial produs de Jennifer. Și acesta nu este decât un lucru în plus care dă curs speculațiilor.

Acum, o nouă fotografie pe care actrița a distribuit-o pe Insta Story a pus fanii pe jar. În imagine, aceasta apare în prim plan alături de câinele ei, iar în spate se distinge corpul unui bărbat. Atât le-a trebuit celor care o urmăresc ca să fie convinși că bărbatul nu este altul decât Brad Pitt. Și trebuie să recunoaștem că judecând după alegerea vestimentară, ar putea fi chiar el.

Brad Pitt și Jennifer Aniston sunt încă în relații foarte bune

Potrivit zvonurilor, în ultima perioadă, Brad ar petrece din ce în ce mai mult timp în compania fostei sale soții. El a fost văzut în cabina actriței în timpul filmărilor pentru „The Morning Show”, care se filmează în prezent în Los Angeles. Totuși, niciun apropiat al acestora nu a confirmat o potențială împăcare.


FOTO: The Mirror