Cool Stuff

Surori gemene? Kristen Stewart, copia perfectă a Prințesei Diana

Imaginile te vor surprinde!

La câteva luni după confirmarea veștii că actrița Kristen Stewart o va interpreta pe Prințesa Diana în filmul „Spencer”, a fost publicată și prima fotografie cu vedeta, aflată pe platourile de filmare. Și s-ar putea să fie nevoie să vă uitați de mai multe ori la poză!

Cu părul blond caracteristic Dianei, îmbrăcată într-o haină roșie și purtând o pălărie neagră pe cap, asemănarea actriței cu regretata Prințesă este pur și simplu incontestabilă. Aceasta i-a copiat perfect până și expresia facială.

Filmul urmează să fie lansat în toamna anului 2022, când se vor împlini 25 de ani de la moartea Dianei. Actiunea se petrece într-un weekend din decembrie 1991, în perioada în care prinţesa Diana a luat decizia de a se despărţi de prinţul Charles şi de a renunţa astfel la posibilitatea de a deveni regină.

„Spencer” este o incursiune în imaginația emoțională a cine a fost Diana într-un moment crucial din viața ei”, a declarat Kristen Stewart într-un comunicat. „Este o exprimare a sumei tuturor părților sale, care începe cu numele ei; Spencer. Este un efort imens pentru ea să se întoarcă la ea însăși, în timp ce se străduiește să se mențină la ceea ce înseamnă numele Spencer pentru ea”, a adăugat aceasta.

Pe lângă actrița în vârstă de 30 de ani, filmul îi va mai avea în rolurile principale pe Timothy Spall, Sally Hawkins și Sean Harris.

FOTO: E! News